Claudiu Târziu (AUR), la Buzău: „Ori noi, ori ei!” Ei vor să ne închidă minele, noi apărăm industria. Ei vor ideologie de gen, noi vrem normalitate

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, a declarat, luni, la Buzău, că 9 iunie, când sunt primele alegeri din acest an, este ziua „ori noi, ori ei”, explicând cu ce are de luptat AUR pentru a apăra libertatea, normalitatea și credința.

„9 iunie este ziua lui „ori noi, ori ei”. Noi, românii obișnuiți, noi, românii care suportăm de 34 de ani această bătaie de joc a guvernărilor succesive PSD-PNL, în toate formele, când împreună, când separat.

Sunt 34 de ani de când nu mai avem speranță, ne-a murit repede, la începutul anilor ‘90, când primii români au fugit de noul regim comunist. Sunt 34 de ani de mizerie, de batjocură, de jaf, 34 de ani în care oamenii noștri s-au scurs încet peste hotare, peste 6 milioane de oameni au plecat din țară.

Ei, cei care au fost la butoane, care au condus, care au furat, care ne-au înspăimântat, care ne-au închis în case, care ne-au închis bisericile, care vor să ne fure inocența copiilor. Ei- Ciolacu, Ciucă, Iohannis și cu toată pletora de lași, leneși și ticăloși. Pe aceștia trebuie să-i înlăturăm începând din 9 iunie, și continuând cu celelalte rânduri de alegeri, prezidențialele și parlamentarele.

„Ori noi, ori ei!”

Ei vor să ne închidă minele, noi ne apărăm industria.

Ei vor să-l scoată pe Dumnezeu din sufletul nostru, noi ne apărăm credința.

Ei vor să mâncăm insecte și larve, noi apărăm o alimentație sănătoasă.

Ei vor sa ne impună ideologia de gen, noi apărăm normalitatea.

Ei vor familii curcubeu, noi vrem normalitate.

Ei vor să ne răpească suveranitatea, noi o apărăm.

Ei vor să lichideze libertatea, în toate formele ei, noi o apărăm.

De aceea, noi suntem aparătorii patriei romane, iar ei nu sunt decât niște trădători care trebuie să fie înlăturați- democratic, prin vot- de la putere, pentru a salva ce se mai poate salva din România, pentru a o repune pe făgașul dezvoltării și pe un drum al normalității, pentru a o repune între cele mai cinstite, admirate și urmate națiuni.

Putem, avem cu ce, avem resurse, avem capacitate, suntem un popor mare, care facem parte dintr-un neam mare, avem o istorie mare, pe care nu degeaba o evocăm în prezentările noastre. Eroii noștri sunt modele noastre. Ei nu au nimic, ei sunt veniți la interes și vor dispărea în uitare. În 9 iunie, trebuie să scriem împreună o pagină glorioasă de istorie a neamului nostru!”, a spus, luni, la Buzău, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost