Claudiu Târziu, despre „Generația de Aur”: Națiunea noastră este capabilă de lucruri mari. În sport și în orice alt domeniu

Tricolorii din „Generația de Aur” a fotbalului românesc ne-au făcut să simțim mândrie, bucurie, respect, a spus Claudiu Târziu, la finalul meciului de adio, pe care jucătorii români l-au disputat, sâmbătă seara, pe stadionul „Arena”.

„Români de Aur!

Nostalgie, respect, mândrie, bucurie – ne-au făcut să simțim din nou, în această seară, tricolorii din Generația de Aur a fotbalului românesc.

Au fost glorioși pe teren ca jucători, în urmă cu decenii, iar unii dintre ei sunt astăzi performanți ca antrenori și manageri.

Prin efortul și seriozitatea lor de astă seară, ne-au oferit din nou un crîmpei de fericire și au reușit să dea aripi sentimentului național.

Am avut oameni de valoare, avem oameni de valoare, vom avea oameni de valoare. Națiunea noastră e capabilă de lucruri mari. În sport și în orice alt domeniu.

O reverență tuturor românilor de aur, adică acelora care ating excelența în ceea ce fac”, a transmis, sâmbătă, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost