Control total! După Auchan, Penny deschide, în București, un magazin unde produsele sunt scanate automat, de camere video amplasate pe tavan

După ce retailerul francez Auchan a deschis, în București, un magazin complet automatizat, în care accesul este permis pe bază de cod QR, nemții de la Penny deschid, tot în Capitală, un magazin unde produsele sunt scanate automat, de camere video amplasate în tavan.

„În primul magazin complet autonom Penny, intri, îți rezolvi rapid lista de cumpărături și plătești la final, fără să petreci timp la casa de marcat. Alege-ți produsele preferate din selecția noastră și pune-le fără griji direct în sacoșa ta, pentru că articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin.

Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scadea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon.

Vizitează-ne pe Blvd. Iuliu Maniu 6R și pregătește-te pentru o sesiune de cumpărături ușoară și intuitivă”, arată retailerul, potrivit Economica.net.

Penny este un concept al grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. La finalul anului trecut, rețeaua Penny din România număra 376 de magazine.

Pe același subiect:

Economica: Auchan deschide, în București, primul magazin unde nu scanezi produse și nu plătești la casă. În magazin se intră cu cod QR


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Control total! După Auchan, Penny deschide, în București, un magazin unde produsele sunt scanate automat, de camere video amplasate pe tavan”

  1. Era pe vremuri un film care se numea ” Capcană pentru fraieri ” ( sau pentru proști , nu mai țin bine minte ) .
    Exact asta sunt și aceste magazine ” S.M.A.R.T ” , în care : 1) nu există nici un loc de muncă , totul fiind electronic și automatizat, oamenii fiind deci ÎNLOCUIȚI CU MAȘINI puse în funcție și întreținute de alți oameni, extrem de periculoși în inconștiența lor , căci ei nu înțeleg că va veni și rîndul lor ; 2) condiționarea psihică necesară pentru strategiile crimei organizate din viitorul apropiat, în care majoritatea dintre noi vom deveni ” Useless eaters ” ( consumatori inutili ) prin desființarea locurilor noastre de muncă și deci a utilității noastre sociale , fiind ca atare aruncati la gunoi în sensul literar al termenului.

    Suntem implicați cu toții în acest proces de auto- înlăturare a propriei noastre ființe din cadrul societății, însă puțini sunt cei care văd , și și mai puțini cei care înțeleg .

    Este și aceasta tot o tehnică de depopulare, nu doar vaccinarea sau moartea pe cîmpul de luptă !

Comentariile sunt închise.