Florin Piersic, mesaj de pe patul de spital: Hristos a înviat! Vă dau o veste: Sunt viu!

Marele actor Florin Piersic, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătătate în ultima perioadă, a transmis un mesaj de pe patul de spital, prin intermediul căruia a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat în această perioadă, notează News.ro.

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu aceasta ocazie, va dau şi o veste: «sunt viu» şi asta datoria minunaţilor doctori care mă îngrijesc”, a transmis actorul, în primul mesaj de la debutul problemelor de sănătate care au dus la internarea în mai multe unităţi medicale din ţară.

Marele actor s-a adresat publicului: „Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”. Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca, apoi la Institul Matei Balş din Capitală.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.