Mara Nicolescu (AUR): România a ajuns o țară care stă cu căciula în mână în fața stăpânilor străini. Pe 9 iunie avem de ales între vasalitate și suveranitate

România a ajuns o țară care stă cu căciula în mână în fața stăpânilor străini din marile corporații sau din Uniunea Europeană, însă data de 9 iunie, când sunt alegeri europarlamentare și locale, românii pot alege între vasalitate și suveranitate, a transmis, printr-un mesaj video, Mara Nicolescu, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

„Pe 9 iunie alegerea este simplă. Avem de ales între sărăcie și prosperitate. Sărăcie pentru că suntem un popor sărăcit, gonit peste granițe în căutarea unui trai mai bun. Iar cei rămași în țară ne chinuim și ne ducem zilele, încercând să oferim un trai decent copiilor noștri.

Trăiesc bine în România doar cei care au furat și cei care au adus ode celor care au furat și sistemului acestora.

Putem să fim o națiune prosperă pentru că Dumnezeu a binecuvântat acest pământ cu multe resurse naturale. Avem cărbune, avem petrol, avem gaze, avem sare, avem aur, avem metale rare, avem ape minerale, avem deltă și cu toate acestea suntem un popor sărac.

Mai avem ceva.

Avem oameni dispuși să reconstruiască România. Să o scoată din groapa în care ne-au băgat timp de 34 de ani guvernările PSD, PNL, USR și UDMR, și să o readucă acolo unde poate și trebuie să fie. Acești oameni capabili, patrioți, sunt la noi, în AUR. Suntem o mișcare de renaștere și de reconstrucție națională.

Pe 9 iunie avem de ales între tiranie și libertate.

Tiranie din care care ne-au făcut să pregustăm în anii din pandemie în care ne obligau să ne îngropăm morții de covid în saci negri de plastic, în care ne-au ținut închiși în case, în care le dădeau voie bătrânilor noștri să iasă doar două ore afară pe zi, la aer.

Și libertate. Libertatea pentru care mulți români și-au dat viața în ‘89. Deși, chiar atunci, în ‘89, pe morții aceștia s-au ridicat cei care au capturat statul român și nu s-au oprit din a ne îngenunchea. Această mafie transpartinică și transnațională care astăzi ține captiv statul român și instituțiile române, sărăcesc acest popor și vând această țară.

Pe 9 iunie avem de ales între vasalitate și suveranitate.

Vasalitate, pentru că am ajuns o Românie care stă cu căciula în mână în fața stăpânilor străini din marile corporații sau din Uniunea Europeană.

Și suveranitate. Suveranitatea pentru care au luptat toți înaintașii noștri.

Râd de noi pentru că avem ca modele domnitori români, figuri istorice. Râd de noi, de ce? Pentru că noi arătăm în felul acesta că în poporul român există continuitate. Pentru că noi gândim ca înaintașii noștri- că România trebuie să rămână un stat suveran, un stat demn într-o Europă a națiunilor suverane.

Europa are nevoie să fie reconstruită și readusă pe făgașul normalității gândite de părinții fondatori ai UE. Acesta este proiectul în care România a intrat ca membru UE și acest este proiectul pe care vor să-l distrugă elitele globaliste de la Bruxelles, în frunte cu madame Ursula von der Leyen.

Noi trebuie să fim acolo, să spunem nu. Noi, AUR. Om avea noi păcatele noastre, pentru că suntem oameni, dar niciunul dintre noi nu este trădător și vânzător de țară”, a transmis Mara Nicolescu, candidat AUR la alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost