Scenariu apocaliptic? CE alocă peste un miliard de euro pentru 54 de proiecte europene de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară

Comisia Europeană (CE) alocă peste un miliard de euro pentru finanțarea a 54 de proiecte europene comune de cercetare și dezvoltare în domeniul apărării.

Proiectele vizează, în special, apărarea cibernetică, lupta terestră, aeriană și navală, protecția activelor spațiale sau apărarea chimică, biologică, radiologică și nucleară, a anunțat Reprezentanța CE în România.

Potrivit sursei citate, „proiectele vor contribui la prioritățile UE în materie de capabilități, la o mai bună cunoaștere a situației pentru a asigura accesul la spațiu și la dezvoltarea de tehnologii pentru un viitor tanc de luptă. De asemenea, ele vor sprijini transportul aerian strategic de mărfuri supradimensionate, care este o capabilitate esențială pentru sprijinirea rapidă a misiunilor din întreaga lume.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Scenariu apocaliptic? CE alocă peste un miliard de euro pentru 54 de proiecte europene de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară”

  1. Oamenii aceștia dezvoltă un scenariu SF, după cîte văd eu.
    La ce atacuri se așteaptă, și din partea cui ? știind că toate atacurile sunt ordonate de cei ce au ” inventat ” toate Uniunile, Comisiile, Organizațiile, Fundațiile, s.a.m.d., și care le plătesc salariile . Cu alte cuvinte, Crima organizată internațională, prin toate societățile ei secrete și paienjenisul de infrastructuri cu nume false ce au împînzit suprafața pămîntului în lung si- n lat.
    Ori poate că toată această ” alocare ” va aduce noi ” îndatorări ” la băncile camatarilor internaționali, și ca atare, noi taxe pe capul popoarelor europene.

Comentariile sunt închise.