Cuvânt puternic de la părinții români din Sfântul Munte: Amendarea tinerilor cu icoane în timpul marșului LGBT de la Cluj-Napoca, o încercare de impunere a tiraniei minorităților sexuale

Anul acesta, sub organizarea distorsionaților sexuali din străinătate cu concursul autorităților locale, a avut loc la Cluj marșul mândriei obsedaților de distorsiuni sexuale, notează O chilie athonită.

„Pentru a se vădi că, de fapt, nu este vorba de ceva neutru, ci de încercarea impunerii tiraniei minorităților sexuale, vă prezentăm știrea aceasta.

Diferența dintre om și animal este diferența dintre sufletul uman și cel animal. Sufletul uman trebuie să supună materia și trupul și să se îndrepte către duhovnicie. Sufletul animalic este supus materiei, trupului – interesul lui se centrează pe sex și mâncare. În clipa în care sufletul uman este obsedat de acestea, devine mai rău ca animalele și se chinuie pentru că nu este în firea lui și atunci, chinuit fiind pururea, chinuie și pe alții când are ocazia.

Devine mai rău decât animalele și pentru motivul că sufletul animal este finit, în timp ce sufletul uman are tendința către infinit și dacă această tendință este distorsionată în trup, se ajung la hidoșeniile presante la care asistăm astăzi. Obsedații sexuali au avansat de la toleranță la acceptanță și acum la tiranie. De la presiuni asupra adulților acum se ajunge la presiuni asupra copiilor.

Nu există niciun motiv din partea lor pentru a cere drepturi speciale. Codul civil român are mecanismele necesare de întrajutorare între oameni fără a fi nevoie de recunoașterea în mod special a distorsiunilor sexuale și a li se permite să-și propage acest lucru împotriva firii umane și copiilor.

Să dea bunul Dumnezeu ca acești oameni să se întoarcă de la păcatul lor la lumina iubirii duhovnicești adevărate”, transmit părinții români de la Sfântul Munte.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost