De la Cluj-Napoca, festivalul LGBTQ se mută la Iași, în perioada 21-22 iunie. Legalizarea CĂSĂTORIEI între persoane de același sex, pe agenda dezbaterilor

Nici nu s-a încheiat bine marșul Pride de la Cluj, că un alt eveniment marca LGBTQ este anunțat în Iași, în perioada 21-22 iunie.

Este vorba despre festivalul Iași Pride, eveniment care va consta într-o dezbatare, un marș și o petrecere.

Organizatorii anunță că la ediția din acest an se cere ca statul român să recunoască parteneriatul civil dintre persoane de același sex, în premieră discutându-se și despre legalizarea căsătoriei între homosexuali.

Marșul LGBTQ este organizat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 16:00, cu plecare din fața Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Librăria Cărturești nu se dezminte și anunță că susține evenimentul

Librăria Cărturești din Iași anunță că susține festivalul Pride, invitând cititorii să se inspire de la raftul dedicat comunității LGBTQ.

Pe același subiect:

Pr. Adrian Agachi, Biroul de presă al Patriarhiei Române, despre amendarea tinerilor care au mers cu icoane la marșul LGBTQ de la Cluj-Napoca: Un ABUZ la adresa credinței! Unii își „mărturisesc” păcatul, alții mărturisesc valorile creștine la care țin

VIDEO/ Hristos, amendat la marșul LGBTQ de la Cluj

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost