Sorin Lavric (AUR): Tu ce votezi pe 9 iunie: Familia creștină sau Părinte 1 și 2?

Pe 9 iunie, toți românii trebuie să iasă masiv la vot ca să-și apere credința, familia și copiii de experimentele dictaturii LGBTQ, care a pus stăpânire pe Uniunea Europeană, a transmis, printr-un comunicat de presă, senatorul Sorin Lavric.

„Distrugerea familiei creștine, care este nucleul de bază al oricărei societăți normale și sănătoase, a reprezentat unul dintre principalele deziderate pentru mințile denaturate care au ajuns să conducă vremelnic destinele Europei și ale întregii lumi. Deriva și putregaiul moral care s-a instalat în sufletele acestor despoți fără credință și fără frică de Dumnezeu s-a materializat în decizia fără precedent, luată în cadrul Parlamentului European, prin care a fost interzisă utilizarea cuvintelor ”mamă” și ”tată” în documentele oficiale redactate de către instituție. Probabil că nu peste mult timp vom vedea aceeași decizie și în România.

În luna mai a anului 2023 judecătorii progresiști de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului au decis că, în România, familia tradițională, familia creștină formată dintr-un bărbat și o femeie nu trebuie să mai existe și a obligat statul român să adopte o legislație pentru recunoașterea cuplurilor formate din persoane de același sex. Următorul pas va fi, desigur, să li se recunoască și dreptul de a adopta copii. Și nu există nicio îndoială că, după alegerile din acest an, trădătorii de la PSD și PNL vor executa imediat ordinele primite de la stăpânii lor de la Bruxelles.

De altfel, chiar ministrul PSD al Familiei recunoștea într-un interviu că, în ceea ce privește definiția familiei tradiționale ”fiecare interpretează după felul său de a fi”, fiind incapabilă să afirme în mod clar și răspicat că familia tradițională este familia formată DOAR dintr-un bărbat și o femeie, prefigurând direcția în care se va îndrepta țara noastră, dacă aceste slugi anticreștine vor reuși să pună din nou mâna pe putere.

Pe 9 iunie toți românii trebuie să iasă masiv la vot să-și apere credința, familia și copiii de experimentele dictaturii LGBTQ care a pus stăpânire pe Uniunea Europeană. Tu ce votezi pe 9 iunie?”, a transmis, vineri, senatorul Sorin Lavric (AUR).

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost