Mesajul selecționerului Edi Iordănescu, înainte de partida România- Olanda: Este un meci de acum ori niciodată!

Selecţionerul naționalei de fotbal, Edi Iordănescu, a transmis, înainte de meciul României cu Olanda, un mesaj de încurajare pentru tricolori, în care a subliniat importanța meciului de marți seara, despre care a spus că este un eveniment cu care te întâlnești o dată în viață.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Ceea ce am obținut până acum nu e deloc puțin. Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis, pe Facebook, Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României.

Naţionala României întâlnește, marţi, de la ora 19.00, la Munchen, selecționata Olandei,  în optimile Campionatului European de fotbal.

Pe același subiect:

Tricolorii, binecuvântați înainte de meciul cu Slovacia. Selecţionerul Edi Iordănescu a chemat în ajutor un preot

Naționala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024. Selecționerul Edi Iordănescu: Sunt un om credincios, îi mulțumesc lui Dumnezeu!

Fundașul naționalei de fotbal, Andrei Burcă, mărturisire de credință: Mă identific cu Biserica Ortodoxă. Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile

 

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost