Adrian Năstase, infractorul care se crede deţinut politic

Puşcăriaşul Adrian Năstase, fost prim ministru de tristă amintire al României, a fost eliberat condiţionat din închisoare pentru bună purtare şi acum se dă victimă politică. Politicianul căruia pe vremuri i se spunea Împăratul şi care a încercat gâtuirea presei libere pe vremea când era prim ministru, ne spune pe blogul personal că, în România, „gândirea liberă a devenit un lux”!

Poate ar fi bine să ne amintim că pe vremea când acesta tăia şi spânzura în România se comporta ca un sultan şi aştepta plocoanele vasalilor la aniversarea zilei de naştere. Şi acestea veneau din toate colţurile ţării. Lingăii din judeţe se înghesuiau să-i intre în graţii şi nu se dădeau în lături de la nici un fel de cheltuieli pentru ai gâdila orgoliul de faraon care avea o slăbiciune aparte pentru picturi. Poate vă mai amintiţi cât de împopoţonată îi era vila cu tablouri care acopereau fiecare centimetru pătrat de perete.

nastase

Tot Adrian Năstase este arhitectul privatizării Petrom, amintiţi-vă de asta data viitoare când vă opriţi să alimentaţi maşina cu benzină. Şi dacă vă întrebaţi unde este autostrada Transilvania, vă rog să-i cereţi lămuriri tot eliberatului condiţionat din puşcărie, Adrian Năstase. Poate vă povesteşte ce ştie de Bechtel.

Dar nu-i plângeţi de milă, locul său este rezervat în PSD, aşa cum declară săracul dar cinstitul preşedinte de onoare al PSD, Ion Iliescu, altă figură de tristă amintire din trecutul nu foarte îndepărtat. Dar totul va fi în zadar, orice va face de acum încolo Împăratul Adrian Năstase, de eticheta de fost puşcăriaş nu va putea scăpa.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost