Seara de film: „Free China. Curajul de a crede”

Cafeneaua culturală “La Vulturi” (str. Vulturilor nr. 8) vă invită luni, 28 iulie a.c., ora 21.00, la vizionarea filmului „Free China. Curajul de a crede”. După vizionare, dl Adrian Surdza, un foarte bun cunoscător al problemelor Chinei şi implicit al represiunii religioase de acolo, va iniţia şi modera o dezbatere pe subiectul filmului.
Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii şi rezervări: 0734 13 13 77.

Premiat internaţional de mai multe ori, filmul, coprodus de televiziunea NTD şi World2Be Productions, relatează povestea remarcabilă a unei mame şi foste membre a Partidului Comunist Chinez, Jennifer Zeng, care, împreună cu zeci de milioane de chinezi, practica o disciplină spirituală, pînă cînd guvernul chinez a trecut la reprimarea brutală a acesteia.

Subiecte precum folosirea muncii forţate de tip sclavagist, recoltarea, fără comsimţământ, a organelor prizonierilor de conştiinţă şi creşterea importanţei Chinei din punct de vedere economic ca partener de afaceri, recomandă „Free China. Curajul de a crede” publicului românesc.
Vă aşteptăm cu drag!
FreeChina_La Vulturi e-card

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Seara de film: „Free China. Curajul de a crede””

  1. Extraordinara prezentarea filmului si comentariile celor prezenti ! Umanitatea,omul a pierdut echilibrul si armonia pe care odata in negura timpului le detinea – echilibru cu natura, cu semenii sai, cu insasi Fiinta lui si cu Fiintele angelice. In urma ruperii acestui echilibru la nivel de individ, de constiinta umana, la nivelul maselor, global,si planetar apare acea entitate nevazuta si ocultata, terifianta si realmente tenebroasa prezentata in film cu care ei, cei curajosi se lupta si cu care si noi ar trebui sa ne luptam…

Comentariile sunt închise.