Un proiect excepțional: Degustă România!

Prieteni, în prag de sărbători, vă îndemn să aruncați un ochi peste un site excepțional: Degustă România! Obligatoriu de cercetat de către cei care căutați produse românești autentice (de-ale gurii, băuturi și alte manufacturi) pentru voi înșivă sau pentru a le dărui, sau locuri frumoase, unde vi se oferă și alte distracții decît mîncare și alcool, pentru a vă petrece vacanțele sau week-end-urile. Un proiect al prietenului Remus Radu, făcut cu inimă și abilități de reporter adevărat – adică pentru minte, suflet și literatură. Felicitări, Remus!
Trebuie puțină răbdare ca să treci peste toate rubricile, pentru că sînt multe și dinamica paginii e rapidă. Dar, cel mai simplu, intri pe butoanele din header: ”vizite”, ”produse”, ”corporate” și ”revista” și te lămurești rapid. Așa am făcut eu. Oferta este unică în România, seducătoare și bine scrisă (că doar textele sînt făcute de un ziarist vechi și dibaci), prețurile sînt decente, iar efectele pot fi dintre cele mai plăcute pentru toată lumea: turiști, prețuitori de mîncăruri și băuturi alese, producători, comunități locale. Țara în întregul ei cred că are de cîștigat de pe urma unui astfel de demers. Străinii ne pot cunoaște prin părțile noastre cele mai frumoase și plăcute.
Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost