Islamul si civilizatia europeana

de pe contributors (Josef Svejk):

Islamul imparte lumea in “dar-al-islam” sau “dar-al-salam” (tinutul pacii, tinutul islamului) si “dar-al-harb” (tinutul pustiiri, al distrugerii – adica tot ce e in afara lumii islamice). Datoria fiecarui bun musulman e sa extinda tinutul islamului si sa distruga tot ce e in afara lui. In sensul asta religia musulmana e unica intre religiile majore ale lumii contemporane. E singura care impune credinciosilor sai distrugerea ca mod de viata. In SUA a pornit o dezbatere destul de aprinsa legata de caracterul mai degraba ideologic decat religios al islamului. Proababil ca in final va triumfa ratiunea si islamul va fi oficial definit in tara asta ca o ideologie criminala de acelasi soi ca si comunismul sau fascismul.

Cu toate ca sunt perfect constienti de caracterul violent si distructiv al “civilizatiei/” islamice, politicieni, diversi formatori de opinie trendy, plus un puhoi de idioti utili sustin in mod fanatic acceptarea neconditionata de catre lumea civilizata a migratorilor al caror mod de viata este distrugerea si uciderea.

Milioane de muslumani aflati in Europa de generatii au dovedit ca sunt incapabili sa accepte un minim de norme de convietuire civilizata si ca sunt incapabali sa-si insuseasca un minim al normelor de toleranta ce definesc Europa. In pofida acestui esec epic, iresponsabii “politic-corecti” insista pe incurajarea si stimularea importului masiv al celor ce nu fac nici un secret din dorinta lor fierbinte de distrugere a libertatii, democratiei si a artelor liberale in general de dragul gargaunilor unui profet pedofil, mitoman (inselatoria fiind una din armele preferate de profet in lupta sa inamicii sai) si analfabet mort acum ai putin de 1400 de ani.

In mintea acesor creaturi hidoase oricine se opune incalcarii legii de catre hoardele de migratori este xenofob, fascist si retrograd. Consecutiva fiind ca nelegiuriea si crima sunt temeliile ospitalitatii. Asta deja nu mai cretinism ci crima cu premeditare.

Ce autoritate am eu “in ce priveste intrepretarea islamului”? Autoritatea omului ce stie sa citeasca. Va recomand cu caldura sa cititi Coranul care bate pozitia oracarei moschei de la Paris sau de aiurea. Va recomand si dumneavoastra sa-l cititi. E o lectura instructiva in intelegerea resorturilor ce-i imping pe degenerati sa faca bum-bum si sa ucida in mod las “necredinciosi”.

Prin ce dovedesc incapacitatea lor de a se integra? Prin ceea ce am vazut cu ochii mei in marile orase europene si prin hartile criminalitatii in care in mod straniu zonele cu concentrari de musulmani sunt cele cu criminalitate ridicata si somaj gigantice:

http://seenit.samhassan.co.uk/2010/07/21/london-metropolitan-police-crime-map/

http://andberlin.com/2014/02/21/berlin-maps-rents-crime-transport-and-planning/

Prin faptul ca proportia musulmanior din inchisorile din SUA e de 18 ori mai mare decat cea a musulmanilor din intreaga populatie a tarii. Probabil ca si in alte tari e la fel, atata doar ca nu exista statistici confesionale.

Prin faptul ca tarile in care religia musulmana e politica de stat (Iran si Arabia Saudita) sunt cele ce romoveaza barbaria institutionalizata: spanrzurarea de macarele uciderea cu pietre sau executiile publice.Toate astea in nuele islamului. Nimemi nu le contesta acestor tari barbare islamislul.

Nu in ultimul rand prin existenta terorismului islamic de masa. Doar islamul a putut da nastere unor organizatii teroriste si criminale de masa in numele religiei, asa cum sunt: Al Qaida, ISIS, Hamas, Hezbollah, Brigazile Al Aqsa Jihadul islamic, etc. Nu-i asa?

Vai domnule ce nenrocire ca pe cand v-ati luat avantul mai tare va lasa Germania in offside. 😉 Tocmai a anuntat ca-si inchide frontierele incepand cu cea cu Austria.

Altfel spus aia care au ajuns in Germania pana pe 14 Septembrie sunt refugiati din calea razboaielor, dictatorilor si opresiunii, iar aia care ajung dupa 14 Septembrie sunt doar niste pungasi ordinari care vor sa profite de generozitatea sistemului de asistenta sociala german.

Mai mult ministrul german de interne afirma acum ca refugiatii nu au dreptul sa aleaga tara de azil pe care o doresc ci sunt datori sa se supuna redistribuirii. Adica omu’ a investit banu’ greu sa ajunga in Jermanica si sa scoata cateva sute de euroi bani de buzunar pe luna plus casa si mansa si birocratii nazistii il trimit in Bulgaria la 10 euro pe luna pltiti si aiai in leva Huoooo!!! 😉 .

Mai mult, comisarul european pentru economie si societea informatica, germanul Oetiinger, a avut si el o revelatie peste weekend (io o prezentasem pe forum de vreo o saptamana, da’ uite fatalitate, ca numai acum a citit-o 😉 ) cum ca in Germania asistenta sociala monstruos umflata e principalul motiv al afluxului de refugiati si ca se impune armonizarea ei cu cea din restul UE. Sa inteleg ca o fac ca-n Bulgaria 😉 ?

Sau altfel spus iata ca generoasa Germanie s-a cam dat peste cap si a inceput sa le zbiere bietilor refugiati in mod academic in fata: “Heraus! ‘Rea-ti ai dreaqu’ de ciumeti! Gehen sie zuruck in die Turkei (scuze pentru germana de balta, ce-mi mai amintesc si eu dn scoala). Frumos, n-asa? Initai le da sperane desarte si-i pune pe drumuri peste ape si prin paduri , peste gardrile si zbirii Orbanului si dupa aia le tranteste usa in nas…

Cat despre media americana ii injura pe unguri da’ in acealsi timp il injura si pe Obama ca vrea sa aduca in SUA pana-n 10000 de potentiali teroristi. Ca mde, se stie ca orice musulman primit in SUA poarta in ranita calupul de trotil – ca sa-l parafrazez pe Napoleon cu a sa “orice soldat are in ranita bastonul de maresal”… Sau altfel spus compasiunea e magnifica cu conditia ca obiectul ei sa fie la o distanta sigura…

Da ne-ati plictisit intr-adevar repetand aceleasi absurditati ridicole prezentate ca si “argurmente”, daca asta va ingrijora 🙂

Realitatea e mult mai simpla: Atata vreme cat valul de refugiati nu poate fi stopat, e o prostie ca Romania sa-si ia orice fel de angajamente. Insasi reactiile confuze ale UE si Germaniei srimuleaza aceasta pozitie. Ele dvedesc ca sunt incapabile si impotente.

Germania si UE au acceptat incalcarea consecventa si consistenta a legislatiei UE de catre nenumaratii migratori carora li s-a permis a depuna cererile de azil in Germania in loc sa o faca in prima tara UE in care au intrat. Nu exista NICI UN CAZ de migrator returnat in Grecia sau Italia. Ce credibilitate mai au deci amenintarile germane si bruxelleze?! Reactiilor lor dovedesc ca sunt incapabile sa se opuna unei pozitii ferme si ca doar cauta cu disperare fazanii care sa ia asupra lor fie si partial rezolvarea situatiei disperate provocate de declaratiile iresponsabile lae cancelaresei germane, care atunci cand a afirmat ca va oferi fiecarui sirian refugiat azil in Germania provocat un val ce iata ca nu poate fi oprit…

Intr-adevar e moral si util ca Romania sa ridice problema admiterii sale in spatiu Schengen in aceste conditii. Principlaul repros a fost acela ca autorittile romane sunt prea corpute ca sa poata asigura oprirea imigrarii ilegale in spatiul Schengen. Azi vedem ca de fapt ilegalii trec frontierele Schengen ca apa prin ciur. Grecii nici macar nu mimeaza apararea frontierei iar ungurii sunt neputinciosi. Vor fi cumva aceste doua tari excluse din acord?

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost