Propagandă ideologică la Universitatea Harvard

Mai un pic și vine Crăciunul. Odată cu Crăciunul vine și vacanța de iarnă pentru elevi și studenți. Cu această ocazie factorii de decizie din cadrul celebrei universități americane Harvard s-au gîndit să-i transforme pe studenți în propagandiști ai stîngii în sînul familiilor și prietenilor acestora.

Pentru aceasta au tipărit și distribuit un card cu răspunsuri la patru întrebări sensibile.

Spalare pe creier la Harvard

Subiectele despre care studenții de la Harvard sînt învățați ce și cum să răspundă se referă la așa zisele privilegii ale studenților albi, acceptarea refugiaților musulmani în America, de ce nu trebuie folosite anumite expresii care le-ar aduce aminte negrilor de perioada sclavagismului și interacțiunea negrilor cu ofițerii de poliție.

Răspunsurile pe care studenții ar trebui să le dea în cazul în care se ajunge să se discute subiectele respective sînt luate din manualul stîngii „progresiste”: albii sînt răi, negrii sîtnt buni și neînțeleși, musulmanii sînt prietenii noștri etc. Nici vorbă de libertate de conștiință, de faptul că studenții sînt adulți și pot gîndi singuri. Sau poate că asta e problema celor de stînga, nu pot gîndi și nu-și pot forma opinii proprii, au nevoie de ajutorul propagandiștilor care să le spună ce să spună  în anumite situații.

Update: În urma protestelor studenților de dreapta conducerea universității a dat un comunicat prin care și-au ceut scuze pentru distribuirea cardului prin care îi transformă pe studenți în propagandiști ai stîngii.

Oricum, pentru mine scuzele lor nu reprezintă nimic. E vorba de cum gîndesc și ce li se pare normal celor de stînga. Ideile din cardul distribuit studenților înainte de vacanța de iarnă reprezintă agenda lor pe care o promovează asiduu. Probabil că singurul lucru pe care îl regretă este ca unii s-au sesizat, au protestat și, ca atare, ei au trebuit să bată în retragere. Dacă nimeni nu se sesiza totul ar fi fost absolut normal.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Propagandă ideologică la Universitatea Harvard”

  1. Acum vreo 10 ani au circulat pe internet niste filme artistice cu bugen mic: Skulls 1,Skutls 2,Skulls 3. Tema era aceeasi: studenti, studente de la Harvard, foarte bine pregatiti profesional, intrau in loja masonica Skulls. Cand constientizau implicatiile, se straduiau sa iasa, fara a suporta sanctiunile. In final isi recapatau libertatea, in stil hollywodian.

    Filmele lasa impresia ca in cazul in care esti sarac si foarte ambitios, poti intra in elita oligarhilor globalisati, pe ecasta cale, asumendu-ti noua conditie, cu bune si mai ales cu rele.

    Poate ca nu intamplator Elena Basescu si Honorius Prigoana au stat careva luni p-acolo, unde marele licurici isi primeneste rezerva de cadre.
    Nu vreau sa sugerez ca orice absolvent de Harvard face parte din skulls. Dar cam multi mari demnitari romani au trecut p-acolo si au reventi pe la guvern; si nu se vorbeste de bine de ei…

    http://www.cinemagia.ro/filme/the-skulls-ii-craniile-ii-10076/

Comentariile sunt închise.