Dreapta conservatoare câştigă tot mai mult teren în Germania

În Germania au avut loc astăzi alegeri extrem de importante. Printre cele mai importante de la cel de-al doilea război încoace.

Partidul ALTERNATIVA PENTRU GERMANIA (Alternative fuer Deutschland), un partid conservator, înființat în urmă cu trei ani, cu o platformă anti-euro și anti-imigrație, a câștigat mai mult de zece procente în alegerile din trei landuri (Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz și Sachsen-Anhalt), în Sachsen-Anhalt obținând chiar locul 2, cu peste 20 de procente din voturi.

Aș mai vrea să adaug că, în general, conducătorii acestui partid îmbrățișează o morală apropiată de valorile creștine în chestiuni precum familia, căsătoria, avortul. Un exemplu în acest sens îl reprezintă Beatrix von Storch, actualmente europarlamentar.

Alegerile de ieri semnalează o clară deplasarea spre dreapta a electoratului din trei landuri importante din Germania. După alegerile de ieri, Alternativa pentru Germania are toate șansele să facă politică serioasă și să nu rămână un simplu partid de ventilație a frustrărilor electoratului german.

Dacă Alternativa pentru Germania reușește să crească în anii următori, există posibilitatea unor schimbări profunde atât în Germania, cât și în Uniunea Europeană. Mă mărginesc să amintesc aici că Alternativa pentru Germania este singurul partid german cu o platformă clară de afirmare a suveranității naționale și de limitare a puterii birocrațiilor și grupurilor de interese supra-statale.

N-ar fi exclus să asistăm la împlinirea prognosticului dat de Beatrix von Storch, cum că, după încheierea mandatului de cancelar, Angela Merkel va trebui să părăsească Germania și să plece în exil în America de Sud….


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dreapta conservatoare câştigă tot mai mult teren în Germania”

  1. Marele mister al dnei .Merkel :ateroscleroza galopanta sau tradare ordonata a Germaniei si Europei ? gafa (sau crima) cu imigratia musulmana au eliminato definitive din viata politica.

Comentariile sunt închise.