Pe cine sperie Marian Munteanu?

Marian Munteanu sperie sistemul mafiot care a jefuit România în ultimii 25 de ani. Nu degeaba s-au aliat toți împotriva sa în ultimele zile. De aceeași parte a baricadei s-au grupat reprezentanții lui George Soros în România, Monica Macovei, fost procuror la sectorul 1 din București în timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990, actualmente șef de partid, HotNews prin Dan Tapalagă și Cristian Pantazi, Victor Ponta, fostul prim ministru PSD, în prezent cercetat penal, Cristian Tudor Popescu, „crucișătorul” presei românești, presa românească în proporție de 90%, Vladimir Tismăneanu, poliția gândirii din România, adică Institutul Ellie Wiesel etc.

Parcă altcumva sună acum declarațiile lui Marian Munteanu din urmă cu aproximativ două săptamâni:

…Senzația mea si convingerea mea este că e nevoie de o mobilizare…, cum să spun, de dimensiuni insurecționale, deci este nevoie de o…, nu numai de o intervenție civică obișnuită, este nevoie de o insurecție civică. Adică de o mobilizare, sigur, calmă, liniştită, organizată, fără paşi pripiţi, fără grabă, dar temeinică pentru că altfel acest sistem nu poate fi…, cum să spun eu, dislocat. E un sistem corupt, e un sistem greșit construit, care nu mai e capabil să ofere soluții.

Partea bună a tuturor acestor atacuri este că lumea are șansa să se lămurească pe cine se bazează sistemul acesta corupt care a vandalizat țara din 1990 și până în prezent. Toți strigă ca din gură de șarpe că vine prăpădul dacă românii îl aleg pe Marian Munteanu. Păi ce prăpăd să mai vină, curge cumva laptele și mierea pe drumurile patriei și nu vedem noi?

Eu sper ca românii să vadă dincolo de perdeaua de fum creată de aceștia și să dea o șansă cinstei și corectitudinii atăt la alegerile locale din iunie cât și la cele parlamentare din toamnă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Pe cine sperie Marian Munteanu?”

  1. Nu va cred,ce politicieni a dat partidul vostru de la revolutie pana azi? Credibilitate va avea cel ce va avea ca prioritate desfiintarea imunitatea parlamentara, definitiv,confiscarea averilor tuturor celor ce se fac vinovati de coruptie(indiferent de culoarea politica sau functie in aparatul de STAT),trafic de influenta si facilitarea de vanzare pe nimic a tot ce inseamna propietate de stat sau patrimoniu romanesc,tragera la raspundere pentru administrare defectuoasa a functie pe care o ocupa in orce structura de conducere a statului.Dati sansa patriotilor sa ajunga in fruntea statului, sa scapam odata de aserviti si capusari.La cat de bogata este Tarisoara asta nu ar trebui sa existe nici macar un singur OM sarac,sa nu mai avem copii care traesc in lipsuri si saracie.Nu mai vrem politicieni,vrem OAMENII in politica cu coloana vertebrala adevarata,ne vertebratele sa dispara din toate functiile de conducere.Vrem sa primeze bunul simt si bunastarea acestei natii.

  2. Marian Munteanu, este o PERSOANA, nu PNL-ul ! Daca va fi votat, va fi apreciat ca persoana ! PNL-ul sa nu spere ca daca MM va castiga, vor castiga si la Parlamentare ! Din punctul meu de vedere, NU ar trebui votat( la parlamentare ) niciun partid care a fost in Parlament. Experienta ne-a demonstrat ca in Parlament se voteaza „cum se decide in partid”. Acolo, , parlamentarii au devenit ” membrii de partid” si au uitat ca reprezinta un segment din populatie ! Situatia se va repeta : alti oameni, dar aceeasi practica ! Sa deschidem ochii la Parlamentare ! Localele sunt mai putin importante. Si apoi, romanii trebuie sa constientizeze ca deciziile se iau IN CONSILIU ! Deci nu este important numai primarul !

  3. Păduchelnița lui Soroş a sarit in aer in special din cauza faptului ca MM este un lider. Or, pentru toti pigmeii astia care au confiscat de ani de zile piața publica, apariti unui lider este o amenintare majora.

  4. Pe cine sperie Berenghi de-l victimizeaza astia pe Munteanu ca sa creasca in sondaje in defavoarea lui Berenghi e intrebarea corecta ,Ca de Munteanu nu s-a mai auzit de un sfert de veac. Berenghi le sta rau in coaste insa …

Comentariile sunt închise.