Consecințele propagandei homosexuale

Glary Johnson este o jucătoare de baschet americană în vârstă de 25 de ani, mamă a doi copii, îndrăgostită de un bărbat de 30 de ani, Christopher Fry. Până aici nimic deosebit. Doar că Glary Johnson a fost „căsătorită” cu o femeie, Brittney Griner, de asemenea jucătoare de baschet, de care a divorțat după doar 28 de zile. La momentul divorțului, Glary Johnson era gravidă cu gemeni. În fața legii americane cele două jucătoare de baschet sunt parinții copiilor deși, biologic, tatăl este un donator de spermă anonim.

Motivul divorțului, conform „soțului”, Brittney Griner, a fost faptul că „soția” sa, Glary Johnson, ar fi înșelat-o cu un bărbat.

Tot din America aflăm că Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) s-ar simți „mizerabil” ca femeie și ar vrea să redevină bărbat.

Acum să revenim în România. În urmă cu 20 de ani exista în România un bărbat, Sorin Rațiu. În prezent Sorin Rațiu are 40 de ani dar nu mai e bărbat, e femeie și se numește Sorina Rațiu. Operația de schimbare de sex s-a petrecut în 1995, fiind o premieră în țara noastră. La câțiva ani după operație, în speranța că va scăpa de părul  de pe față, Sorin(a) Rațiu și-a turnat sodă caustică pe față, mutilându-se. În prezent face naveta între România și Italia și trăiește din mila mult huliților credincioși în timp ce deputatul Remus Cernea și cei de la Asociația Accept sunt ocupați cu propaganda LGBT.

Sorin Rațiu înainte de operația de schimbare de sex
Sorin Rațiu înainte de operația de schimbare de sex

Iată ce declară acum:

Eu mă simt mai mult bărbat decât femeie. Mi-a părut rău după operaţie, era târziu. În veac nu o să fiu o femeie adevărată, chiar dacă vreau să mă schimb, nu o să am copii. N-am avut niciodată prieten şi nu am încercat deloc contact sexual, eu nu o să am niciodată relaţie sexuală ca o femeie. (Adevărul)

[…]

În sufletul meu eu mă simt tot ca un bărbat.

[…]

Eu nu simt nevoia de bărbat şi nici de femeie. Pe mine m-au făcut femeie, m-au operat, dar nu simt eu nevoia de un bărbat cum simte o femeie. Eu mi-am dorit, a fost decizia mea, înainte când eram bărbat mă gândeam ca şi o femeie, că şi un bărbat poate să gândească ca şi o femeie, îmi plăcea mie să mă machiez, să mă rujez, să mă îmbrac în haine de femeie, dar simptome să am nevoie de bărbat nu am avut niciodată. Am încercat să fac dragoste cu un bărbat, îl cunoşteam, bărbat serios, dar n-am avut atracţie. În sufletul meu eu mă simt tot ca un bărbat, că eu aşa m-am născut, dar faptul că m-au operat nu e vina lor, e vina mea, a fost decizia mea, eu m-am dus, am vorbit cu doctorul şi doctorul a zis „Măi copile de ce vrei, că nu se poate, ai să fii nenorocit, n-ai să fii nici femeie nici bărbat”, şi am ajuns rău. (Adevărul)

Sorin(a) Rațiu în prezent
Sorin(a) Rațiu în prezent

Ce vreau să spun? Că atât Glary Johnson, jucătoarea de baschet americană, cât și Sorin(a) Rațiu sunt victimele propagandei homosexuale. Ambii sunt și au fost heterosexuali dar propaganda homosexuală i-a făcut să creadă că sunt altceva, cu consecințe tragice în cazul lui Sorin Rațiu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Consecințele propagandei homosexuale”

  1. oribil,anti-natura si desgustator.Ar trebui legi clare anti-perversitate sau ospicii pentru acesti nefericiti,daca devin agresivi si periculosi,iar prozelitismul sa fie pedepsit penal si privativ de libertate !

  2. Pana la urma ar trebui adoptate si la noi legi care sa limiteze propaganda publica pt homosexualitate! Si defilarea lor pe strazi in ideea de a-si promova boala, oprita!

  3. Legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice

    Art. 7
    (1) Apararea sanatatii mintale consta in adoptarea de masuri de catre institutiile abilitate prin lege, prin care sa se limiteze raspandirea conceptiilor, atitudinilor si comportamentelor daunatoare pentru sanatatea mintala, in special abuzul de substante psihoactive, violenta, comportamentul sexual anormal si pornografia.

    * dupa legalizarea prostitutiei si casatoriile intre homalai,scuze,homosexuali,se va dori si legalizarea pedofiliei,zoofiliei,necrofiliei si asa mai departe,ceva normal ca in toate tarile ,,europene si moderne”.nu ne prezentati noua puncul de vedere al tuturor dezaxatilor sexuali.daca sunteti bolnavi,controlati-va,,mergeti la un doctor ce naiba.TOTUL ARE O LIMITA. e problema gaozarilor ce fac cu curul lor in pesterile lor,dar nu suntem obligati noi,cei multi sa asistam la asemenea porcarii de parade si alte chestii,intr-o societate civilizata si normala,traim normal,cine doreste anormalitate,la gradina zoologica,sunt custi suficiente sa traiasca fiecaare cum vrea

Comentariile sunt închise.