Expoziție memorială ”Ion Gavrilă Ogoranu”

La 10 ani de la trecerea sa în veşnicie, Ion Gavrilă Ogoranu este tot mai prezent în viaţa şi frământările societăţii româneşti. Iubit de românii care nu încetează să-i descopere epopeea, prigonit în continuare de detractorii şi duşmanii săi, subiect de dezbateri TV şi obiectiv incriminat de o lege nedreaptă, Ion Gavrilă Ogoranu coboară, la 10 ani de la moarte, în stradă, în tumultul din centrul Capitalei României.

Fotografii – unele din ele inedite – din arhivele Securităţii, instantanee din prezenţele publice ale eroului după 1990, precum şi unele din atitudinile sale din ultimii 15 ani de viaţă, vor putea fi privite de public într-o expoziţie memorială fără precedent.

Cei cărora le este dor de Ion Gavrilă Ogoranu, sunt invitaţi JOI 12 MAI 2016, ORA 18, la vernisajul EXPOZIŢIEI MEMORIALE „ION GAVRILĂ OGORANU – PREZENT!”, în Piaţa Universităţii (Parcul Colţea).

Participă: Dan Puric, Lucia Hossu Longin, Zoe Rădulescu, Marius Oprea şi Octav Bjoza.

Eveniment organizat de Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu, Asociaţia Gogu Puiu şi Haiducii Dobrogei şi Fundaţia Luptătorii din Rezistenţa Armată Anticomunistă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost