Mâine: Pr. Nicolae Tănase vine la București

nt1

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Mâine: Pr. Nicolae Tănase vine la București”

  1. Nu l-am cunoscut personal pe parintele Tanase si totusi, am sentimentul ca il cunosc bine din descrierile celor care au privilegiul sa ii fie colaboratori sau au avut ocazia sa il intalnesca la diverse conferinte. Lucrarea sa umana si pedagogica trebuie sa fie preluata si perfectionate si de alti Parinti, caci tara sufera sub tristetea si lacrimile copiilor aparuti pe lume ca un”accident”.
    Eu cred ca parintele Tanase este un om sortit sfinteniei si ca dupa plecarea sa la Ceruri (dea Domnul sa se intample in pace si cat mai tarziu posibil), chiar va intra in randul Sfintilor.
    Astazi, ascultand informatiile unui post tv francez, am aflat ca Ministrul Sanatatii si familiei din Franta a propus ca delictului de a promova idei impotriva avortului, sa fie pedepsit cu 2 ani de inchisoare.
    Interventia lui Laurece Rossignola avut loc cu prilejul zilei mondiale a dreptului de a considera un fat drept o simpla bucata de carne, o excrescenta incomoda, o tumoare care trebuie distrusa.

Comentariile sunt închise.