Un băiat supradotat, absolvent de liceu la 9 ani, dorește să devină astrofizician pentru „a dovedi că Dumnezeu există”

William Maillis este un băiat în vârstă de 9 ani care a absolvit liceul în luna mai iar acum s-a înscris la facultate.

Tatăl său, Peter Maillis, preot ortodox grec, a declarat că a observat geniul fiului său încă de la o vârstă fragedă. La 6 luni acestă deja știa cifrele și a început să vorbească coerent la 7 luni. Pe când era de 21 de luni știa să facă adunări și scăderi, la 2 ani știa să facă înmulțiri, să scrie și să citească, la 4 ani făcea algebră, știa limbajul semnelor și citea grecește, la 5 ani făcea geometrie iar la 7 ani trigonometrie.

William Maillis la absolvirea liceului
William Maillis la absolvirea liceului

Acum este înscris în primul an la un colegiul public pentru a se putea obișnui cu atmosfera și viața studențească plănuind ca de la anul să se înscrie la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, Pennsylvania.

Visul lui William este de a deveni astrofizician „pentru a dovedi tuturor că Dumnezeu există” și că doar o forță externă putea crea cosmosul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Un băiat supradotat, absolvent de liceu la 9 ani, dorește să devină astrofizician pentru „a dovedi că Dumnezeu există””

  1. 16. Răspunzând Simon Petru a zis: Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu.
    17. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit eşti Simone, fiul lui Iona, că nu trup şi sânge ţi-au descoperit ţie aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri.

    Matei 16,16-17

    Articol care cultiva sminteala teologica, superficialitatea si mandria luciferica.

    Catolicii au pus la microscop ‘impartasanie’ de-a lor, cautand „spirit sfant” (Paisie Aghioritul) – si n-au gasti nimic.

    Cele mai stralucite minti ale grecilor pagani l-au cautat pe Dumnezeu: Platon si Aristotel confirma esecul acestor demersuri.

    FARA REVELATIE DEGEABA !

    Pe Dumnezeu nu-l descoperi prin propriile puteri naturale.
    Yoghinii lui Bivolaru stau periodic de vorba cu tot felul de „dumnezei”, dar toti sunt draci.

    Fostul ofiter spaniol Ignatiu de Loyola, ‘cand dorea’ se concentra si vedea raiul sau iadul, dupa dorinta, dar Sf Ignatie Brancianinov ne spune ca erau naluciri demonice.

    PS: CAND TE APUCI DE CEVA, UN DUHOVNIC TREBUIE SA-TI GARANTEZE CA E REALIZABIL CEEA CE DORESTI SA FACI !

    PS: Cititi cartea accesibila unui absolvent de liceu real: 17 ecuatii care au schimbat lumea – Ian Stewart, Paralela 45, 2012 Veti vedea acolo limitale si fundaturile stiintei.

Comentariile sunt închise.