President Trump!

Atmosferă de înmormântare în platourile posturilor TV, „experții” controlați de rețeaua globalistă a lui Soros o dau din colț în colț și nu-și pot explica ce se întâmplă și de ce favorita lor, Hillary Clinton, nu câștigă. Răspunsul este simplu, America tăcută s-a pronunțat la urne și a ales: Donald Trump, noul președinte al Americii!

Cele mai clare semne că Trump va fi noul președinte al SUA:

Bursa se prăbușește, indexul DOW Jones este cu peste 600 de puncte mai jos decât la închiderea bursei din ziua de marți, 8 noiembrie.

prabusirea-bursei

New York Times, publicație cu simpatii de stânga, dă ca aproape sigură victoria lui Trump, >95%.

trump presedinte

Este important să amintim că 8 noiembrie, ziua în care s-au desfășurat alegerile în America, noi, creștinii ortodocși, îi sărbătorim pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „President Trump!”

 1. Trezirea la realitate:

  Mesajul masonic al lui Barack Obama: „Indiferent de rezultat, sorele va rasari!”

  Cel ce a fost timp de opt ani presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a avut un discurs televizat dupa ce au aparut 86% din rezultatele voturilor electorilor pentru alegerile prezidentiale americane.

  Obama a spus ca a fost o perioada foarte lunga si grea pentru ambele tabere si ca rezultatele arata ca in SUA democratia este puternica si ca dovada orice este posibil, dar ca americanii trebuie sa fie uniti in astfel de momente. La finalul discursului sau, Obama a afirmat: „Indiferent de rezultat, soarele va rasari maine!” Mesajul sau a fost imediat interpretat ca un mesaj masonic, in care soarele, inca de la vechii egipteni – zona de unde isi extrage masoneria radacinile – era si este venerat. Cu alte cuvinte, in SUA, un stat masonic, indiferent de rezultat, tot masoneria va fi la putere, si nu s-a schimbat altceva decat faptul ca persoana scoasa in fata – in cazul asta, Trump, e alta.

  http://www.ziuanews.ro/stiri/mesajul-masonic-al-lui-barack-obama-indiferent-de-rezultat-sorele-va-rasari-570744

 2. La CNN au tras de timp cu afisarea rezultatelor si vorbeau doar despre Hit-lary.
  La un moment, ca o c–va comentatorul zice ca este surprinzator ca Trump este atat de „competitiv”, … dar in acel moment Trump se uita la televizor probabil…
  Apoi, se lamentau cumde nu se implnesc previziunile lor…
  Cand Trump tinea primul sau discurd, de accepytare… CNN tot afisa 244 de electori, dupa aproape 2 ore de cand Wisconsin (10 electori) era castigat de Trump… Nu doar penibil ci degradant; s-au comportat „profesionist”, sa-si merite banii pentru manipulare.
  …..
  „Trump started the night with only a 16 percent chance of victory, while Clinton was given 84 percent. Following the victories in Florida, North Carolina and Ohio, the predictions were reversed.”
  ….
  Sa observam ca in primul sau discurs, Trump a spus ca pentru a fi un moment istoric pentru America trebuie sa si faca ce a spus…
  De asemenea, a sus ca vrea ca SUA sa aiba relatii corecte FARA OSTILITATE cu celelalte tari sa aiba un parteneriat corect FARA CONFLICTE.
  Sa duca pacea, este ceva necesar dar neobisnuit pentru SUA in ultimii 60 de ani.
  –-
  Ma bucur ca a fost oprita „armada” anti-crestina a satanistilor, deocamdata.
  Dezechilibrele economice si militare sint „meritul” lui Obama apicate de aceasta femeie criminala care nu si-a realizat planul… ramanea ca dupa ea s-o impinga si pe fiica-sa la Presidentie. Tipic megaloman.

 3. Numai sa reziste si sa-si duca planurile pâna la capat . De obicei incomozii care nu cedeaza sînt înlaturati fizic. (GF Kennedy)

Comentariile sunt închise.