Semnificația coperții publicației „The Economist”

Pe coperta ultimului număr al revistei „The Economist”, deținută de familia Rotschild, apar opt cărți de tarot modificate prin care cei de la revista amintită încearcă să facă o previziune la cum va arăta anul 2017.

# Prima carte este cartea „The Tower”, adică Turnul, cartea arată două grupuri de oameni aflați față în față (care aparent se confruntă) unul poartă secera și ciocanul, adică comuniștii/socialiștii/ateii, ceilalți crucea latină simbolizează catolicii. În centru avem un turn cu o cruce care este despicat de un fulger provenit dintr-un nor negru. Observăm că pe ușa turnului sunt bătute niște coli de hârtie. Turnul reprezintă biserica catolică cu tezele reformei luternane bătute pe ușa sa (creștinătatea apuseană). Imaginea simbolizează distrugearea creștinsmului vestic. Fulgerul e o veche reprezentare a diavolului. În Apocalipsă se vorbește că diavolul va coborî foc din Cer pe Pământ.

Cartea de tarot a Turnului simbolizează distrugerea vechiului, criza, urmată de o perioadă de haos și nesiguranță dar, odată cu distrugerea, vine și creația… un nou început. Explozie, revelație, început.

# Cea de-a doua carte îl reprezintă pe Trump care are în mâini simbolurile monarhice ale puterii, el stă cu fundul pe steagul american și are globul pământesc ca un fel de tron. Este o imagine care ne duce cu gândul la Hristos Panteocrator (judecator), este prin urmare o imagine „comică” se anunță o falsă judecată venită din partea unui pretins „salvator”.

Cartea de tarot Judecătorul anunță și ea o schimbare venită în urma unei revelații, un nou început ca de pe urma unei sentințe. Cartea sugerează o anchetă sau un proces (la propriu sau la figurat) a cărui rezultate ne vor schimba multe percepte.

# A treia carte „The World”, adică Lumea, guvernele, tribunalele și religiile lumii, artele, cărțile, presa, tot ce stă sub soare e controlat de Iluminati. După ce toate obstacolele au fost depășite, Lumea este ultimul scop de atins.

Tarot – lumea simbolizează finalitatea acțiunilor, scopul final atins, un ciclu încheiat cu succes.

# A patra carte – Pustnicul – o mulțime de oameni pornind pe o cale descendentă împotriva TPP, TTIP și EU. În dreapta avem un glob cu America de Nord crăpată (criză). După instaurarea noii ordini o parte a populației se va opune.

Tarot – o parte a ta pe carte trebuie să o confrunți, o problemă ramasă nerezolvată, întoarcerea atenției din exterior către interior, o interiorizare.

# A cincea carte, Moartea, moartea cu coasa, o bombă atomică și niște ființe înaripate care ne duc cu gândul la Apocalipsă, un pamânt arid, recolte distruse, râuri secate, un soare roșu nimicitor. Această carte ne arată pericolele ce pot veni ca o consecință a contestării Iluminaților.

Tarot – mari transformări, în tarot „moartea” nu înseamnă moarte fizică ci mari provocări, obstacole, transformări profunde.

# A șasea carte, Magicianul, un om cu o ochelari, la un calculator, apasă o imprimantă 3D care scoate pe bandă rulantă ceva ce seamană cu bisericile din Vest, omul are soarele în spate care îi dă o aureolă de sfânt, are și un sceptru similar cu bastonul lui Moise. Aparent supremația tehnologiei, posibila apariție a inteligenței artificiale.

# A șaptea carte, Roata Norocului. Marine Le Pen, Angela Merkel și o altă figură politică din Olanda sau Luxemburg (după steagul din dreptul ei), lideri care fac parte dintr-un simplu joc al Iluminaților.

Tarot – bani, noroc, destin, soartă, totul se schimbă iar tu trebuie să accepți că nu ești în control.

# A opta carte arata imagini ale unor vedete din muzică în interiorul unor stele și, în centru, o stea căzătoare (cometa). Cei care vor face cum cer Iluminați vor avea o carieră de succes.

Tarot – putere de creeativitate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Semnificația coperții publicației „The Economist””

  1. Nu vreau sa fiu rautacios…. dar cum poate o publicatie crestina sa faca un articol in care autorul incearca sa ghiceasca viitorul in cartile de tarot ? :))
    In rest, e interesant. Am vazut si alte versiuni de interpretare, iar la cartea „Wheel of Fortune” – unii spuneau ca va fi decaderea globalistilor (Angela Merkel se duce in jos) si preluarea puterii de catre nationalisti (Marine Le Pen se ridica).

Comentariile sunt închise.