„Lăsați femeile să vină la mine!”

Sevil Shhaideh (n. 1964, noul premier desemnat al României roșii-trandafirii, cetățeancă româncă de etnie tătărească și religie musulmană, fost ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ponta): un meritat cadou de Crăciun pentru imbecilii care au crezut că votînd PSD-ul votează Ortodoxia neaoșă și „naționalismul” antisorosist, împuternicindu-l pe politicianul penal Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, să sfideze viclean și discreționar țara și instituțiile ei. O cinică soluție de interimat guvernamental, pînă cînd parlamentul majoritar pesedist va avea timp să modifice legea în vigoare și să instituie delincvența ca virtute publică. Atunci tovarășul Liviu Dragnea va putea să abandoneze tactica de păpușar și să preia legal și democratic frîiele puterii executive, arătîndu-le el wernerilor și julienilor cum devine cazul în țara lui Caragiale. Pînă una-alta, ia să-l vedem noi, socialiștii veseli, pe nemțoteiul de la Cotroceni dacă e numai împotriva penalilor sau îi dă mîna să fie și împotriva altor minorități etnice și religioase decît cea pe care o reprezintă! Oricum ar fi, avantajul rămîne de partea liderului PSD, care-și prepară șmecherește dictatura personală, jucîndu-se deocamdată de-a șoarecele și pisica. Cît despre electorat, cu eventualele lui „sensibilități” românești sau (pan)ortodox(ist)e, mai dă-i dracului de sifilitici, că le dăm ceva la pensie sau la salariu și nu mai avem nevoie de ei pînă peste patru ani, cînd o să aibă grijă taica Dragnea de regia noii comedii electorale (cu Evropa – dacă așa dă bine – în loja de protocol)!

La anul și la mulți ani!

Răzvan Codrescu

About Răzvan Codrescu

Scriitor, publicist, editor, director literar al Editurii Christiana, redactor-şef al revistei Lumea credinţei, vice-preşedinte al Asociaţiei Ziariştilor şi Editorilor Creştini şi preşedinte de onoare al Asociaţiei „Rost”. Ultima carte publicată: ”O introducere în creștinism” (Ed. Christiana, Bucureşti, 2016).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „„Lăsați femeile să vină la mine!””

 1. Cand carcteristica fundamentala de „reprezentativitate” este anulata ne confruntam cu lipsa de demnitate; functia de Prim-Ministru este „executiva” prin natura activitatii dar este si „reprezentativa” prin natura importantei (nationala) si intinderea teritoriala a autoritatii – intreaga Tara.
  „Reprezentativitate” are legatura si cu trasaturile comune cu majoritatea persoanelor. nu doar de bun sint ci si statistic:de etnie/neam romanesc si de religie ortodoxa.
  Duduia poate avea calitati nmanageriale dar este cert ca nu are discernamant – nici politic, nici social.
  Poate se pricepe la „socoteli”, calcule, „hartii” …. asta face orice masina.
  Acceptand candidatura denota aroganta impardonabila.
  Poate ca Dragnea va fugi ca Haysam in Siria sa se ascunda de alte treburi…
  Halal Craciun – nu ajungea sectantul „6 case” si pro-Gay-sistii ingtrfati cu zecile in Parlament…. nu ajungea apostazia colectiva in Creta si smintirewa credinciosilor, mai trebuia si islamul sa conduca in Riomania!!!

 2. Ca in cartea lui Iov, fiecare guvernare vine cu plaga ei.
  Avem de-a face cu un concurs de corectitudine politica intre PNL si PSD – PMP si USB oricum sunt sorosisti
  .
  GREU RASPUNS VOR AVEA DE DAT LA INFRICOSATA JUDECATA „romanii ortodocsi”, DRAGNEA, PONTA & co

  S-a creeat o oportunitatea pt ca promisiunea lui Ponta aprobata de Johanis de a construi o mega-moecheie sa se implineasca prin Dragnea !

  BOMBA LUI LIVIU DRAGNEA: In premiera, o FEMEIE DE RELIGIE MUSULMANA ar putea deveni primul-ministru al României! SEVIL SHHAIDEH, apropiata sefului PSD – candidat de premier! DEVENIM CAMPIONI MONDIALI LA CORECTITUDINE POLITICA. Drum liber in România pentru cat mai multi imigranti si pentru mega-moschee?

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/12/21/sevil-shhaideh-femeie-de-religie-musulmana-primul-ministru-al-romaniei-propunere-psd-liviu-dragnea-candidat-premier/

Comentariile sunt închise.