Comitetul de inițiativă Cetățenească și Coaliția pentru Familie – Declarație de presă

Comitetul de inițiativă Cetățenească și Coaliția pentru Familie declară următoarele în legătură cu articolul Copii folosiți în cruciada Coaliției pentru familie publicat în cotidianul „Adevărul”, ieri, 13 septembrie, pe prima pagină:

Ziarul Adevărul demonstrează prin acest articol că nu există nicio diferență între mijloacele și metodele ziarului „Adevărul” din 1990 și cele folosite astăzi. La fel ca în 1990, ziarul „Adevărul”, continuatorul ziarului „Scânteia” – cotidianul PCR – promovează ura, minciuna și dezinformarea.

La fel ca în 1990, când ziarul „Adevărul” incita la lichidarea studențimii și intelectualității românești și lăuda asasinatele comise de bandele minerilor și de reprezentanții securității regimului Iliescu, astăzi ziarul „Adevărul” incită la ură, stigmatizează, proferează minciuni și calomnii împotriva unui grup de adolescenți și de tineri care au înregistrat un clip în care își afirmau credința în valorile familiei. Acest lucru perfect normal și moral este considerat de redacția ziarului „Adevărul” ca fiind un act imoral și descris ca un abuz emoțional.

Respingem cu fermitate o astfel de modalitate de a face presă și reamintim ziarului „Adevărul” că, a pune portretele copiilor în aceeași manieră în care în anii ’50 se puneau în ziarul „Scânteia” portretele dușmanilor poporului, este o metodă patentată în România de KGB.

Mihai Gheorghiu – Președintele Comitetului de inițiativă cetățenească


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Comitetul de inițiativă Cetățenească și Coaliția pentru Familie – Declarație de presă”

 1. Cuplul ideal, in sensul de normal si evoluat, trebuie ca seamana, pentru activistii de la Adevarul, cu cel alcatuit de Georges si Nicolas.
  http://geocolas.be/Nicolas/category/lgbt/
  http://geocolas.be/Georges/2012/04/05/718/
  Georges este un roman homosexual stabilit in Belgia, casatorit cu acte in regula cu Nicolas.
  Cei doi se recomanda a fi intelectuali cu profunde preocupari religioase, aspiranti la calitatea de parinte, dar nu orice fel de parinte.
  Georgica isi doreste sa fie tatal si Nicolas isi doreste sa fie mama unui copil handicapat.

  Ziaristii de la Adevarul tanjesc cu siguranta la modul de viata si la satisfactiile marturisite ale acestui cuplu.
  Nu doar banii le motivaza demersul tenace, ci si propriile ascunse pulsiuni, expuse fara pudoare de Georges si Nicolas .

 2. Este posibil ca, sub presiunea instantelor europene, autoritatile romane sa cedeze si sa le acorde indivizilor ce se declara homosexuali, dreptul de a se casatori.
  In aceasta eventualitate, romanii vor trebui sa ceara corpului legislativ, interzicerea adoptiei pentru cuplurile LGBT si interzicerea actiunilor de promovare a modului lor de viata.
  In interventia precedenta am postat cele doua trimiteri tocmai pentru a realiza natura aberatiilor obsesionale ale respectivului cuplu.
  Gica si Nicolas urasc Biserica Ortodoxa, urasc Romania si poftesc la inocenta si la incapacitatea de a se apara a copiilor marcati de un handicap.
  Cei doi au, in mod deosebit, puternice resentimente fata de Manastirea din Vedrin, Namur, renumita pentru principiile morale severe pe care le-a impus parintele Ciprian Constantin Gradinaru si pentru patriotismul comunitatii.
  Imaginea cu tricolorul, probabil agheazmuit, suspendat la una din ferestrele manastirii ii bantuie si nelinisteste in mod sigur, pe rataciti.

 3. Cred ca lucrurile sunt cat de poate de clare si limpezi: indiferent daca se declara sau nu in favoarea Referendumului partidele, gruparile, ong-urile si persoanele care au actionat impotriva interesului national raman in aceeasi pozitie de adversitate. Ramane valabil pentru orice initiativa sau raliere de acest gen. S-a terminat vremea compromisurilor si a aliantelor atinse de mizerie. Am convingerea ca si zona d-voastra va urma aceeasi linie.

Comentariile sunt închise.