Stilul de viață homosexual, un stil de viață nenatural și riscant

Un studiu medical desfășurat în America ne arată riscurile de sănătate la care sunt expuși homosexualii. Conform acestuia, în anul 2014, în SUA, trăiau aproximativ 620.000 de bărbați homosexuali și bisexuali purtători ai virusului HIV. Riscul ca acești bărbați să dezvolte cancer anal este de 100 de ori mai mare decât al bărbaților heterosexuali neinfectați.

Să amintim și faptul că virusul HIV s-a răspândit inițial în comunitățile homosexuale. De aceea în majoritatea țărilor bărbații homosexuali sau bisexuali nu pot dona sânge.

Deși este un stil de viață nenatural, susținătorii LGBT vor să-l oficializeze și-n România. Oare de ce multe cupluri LGBT încearcă să imite cuplurile naturale, formate din bărbat și femeie? În multe cuplurile de homosexuali unul din parteneri este feminizat, se epilează, se machiază, încearcă să imite cât mai mult femeia. La fel, în multe cupluri de lesbiene una dintre ele este masculinizată: păr scurt, fără machiaj, îmbrăcăminte tipic bărbătească etc.

Toate acestea pentru că și ei, în subconștient, realizează că așa este natural, ca un cuplu să fie format dintr-un bărbat și o femeie nu din doi bărbați sau două femei.

Și acesta este nu doar un concept creștin ci unul universal valabil atât în civilizațiile precreștine cât și în cele necreștine. Cel mai cunoscut concept precreștin este cel de yin și yang din filosofia chineză. Acesta spune că pentru realizarea întregului, a echilibrului, a armoniei ai nevoie de două jumătăți opuse, adică de un bărbat și o femeie în cazul unui cuplu.

Că există și persoane LGBT nu contestă nimeni, au existat din tipuri milenare și vor exista cât timp va exista rasa umană. Ce contestă majoritatea este încercarea suporterilor LGBT de a redefini niște concepte vechi de mii de ani, de a redefini normalitatea. Iar căsătoria este unul din aceste concepte unviversal valabile în toate culturile: precreștine, creștine sau non creștine.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Stilul de viață homosexual, un stil de viață nenatural și riscant”

 1. Usurel cu „intelegem”…
  Cand esti crestin nici nu te intereseaza ce studii se fac: Sodoma si Gomora erau pline de astfel de degenerati si acesta este exemplul clar, permanent si definitiv ca nu este ingaduit sa faci ce fac „ei” si „ele” …
  Apoi, binomul yin-yang nu este deloc precrestin chiar daca e vechi si nu e asa sigur ca este chinezesc cum nici zvastica nu e a chinezilor, tibetanilor ori…. germanilor!
  LGBT nu au fost intotdeauna, nu generalizati ca nu e corect.
  Au fost perversi sexuali fiindca se trampeau de putere si bani, isi demonstrau ca ei „poseda” si pe alt barbat…. potrivit credintei proprii, ratacite.
  Dati exemplu de „T” = transgender, da’ nu mascati ca sa scape de urmarire sau sa insele agresorii.
  Ca pana acum cativa ani (chiar daca vreo 50) nimeni nu era atat de tampit incat sa nege dualitatea omeneasca „barbat-femeie”.
  Au venit hindusii sa impinga niste tembeli sa-si imagineze universuri paralele, teorii para- si hipe- cu experimente nu prea experimentate … ca sa „aplice” ipotezel pe oameni cu lozinca: „ce vezi nu e adevarat!” sustinuta de indemnul „fii co-creator”, „aprinde scanteia divina” si alte nebuneli.
  Vedeti Dumneavoastra,…. „dincolo”, adica in marea de eretici care formeaza „lumea civilizata” aroganta de a-si „trage” omu’ „rai pe pamant” e dublata doar de idei anti-crestine.
  Nu conteaza cate camere are vila, cate masini sau cati bani au conturi – ei nici nu spera, nici nu se pregatesc pentru „viata de apoi”.
  Ei credc – ca orice „pacalici” ca orice, oricum, oricand duce la mantuire ca – vezi, Doamne – ar ave vreo energie necreata in existenta proprie de creatura – inselare eretica data de sustinatorul si tolerantul duh fata de degenerati, prietenul lor Satana.

 2. Cancerul pulmonar de origine virala cu metastaze pe creer , cancerul bucal si sindromul Kaposi (leziuni si tumori ale pielii) sunt patologii prezente in special in mediul homosexual.
  Despre consecintele patologice ale practicarii homosexualitatii ar trebui sa discute cu tinerii, medicii din scoli si universitati.
  In mod sigur, descrierea modului in care se manifesta si evolueaza bolile specifice acestei practici sexuale pot fi mai convingatoare decat referirile la pasajele biblice privind nimicirea Sodomei si Gomorei, expuse pudic la ora de religie, indiscutabil necesara.
  Medicii din istitutiile de invatamant au competenta si mijloacele ca, din initiativa proprie si/sau la cererea parintilor, sa adauge pe lista subiectelor obligatorii propuse de minister ( prevenirea infestarii cu paduchi si paraziti intestinali, interventiile de prim-ajutor, reducerea timpului de folosire a ordinatorului…) si pe cel al riscurilor de sanatate fizica si mentala la care se expun homosexualii.

  Poate nu am dreptate dar, articolul urmator il gasesc soporific prin continutul interventiei doctoritei Radulescu http://www.gds.ro/Sanatate/2017-03-28/bolile-colectivitatii-si-rolul-medicului-scolar/

Comentariile sunt închise.