Un referendum în care ne riscăm viața

Nu există ”familie tradițională”, ci familie. Punct.
 
Nu există familie care să nu fi început de la un bărbat și o femeie.
 
”Progresiștii” nu vor mai multe tipuri de familie, ci să nu mai existe familie. Fără familie, omenirea se va stinge încet, dar sigur. Atît de simplu este.
 
Asta e miza Referendumului pentru Căsătorie din 6-7 Octombrie a.c. E clar, acum?
 
Dacă Referendumul nu va fi validat, asupra României se va deschide aceeași paletă de acțiuni cu resorturi ideologice ca în atîtea alte state, cu aceleași consecințe:
– diluarea noțiunii de familie pînă la uitarea rostului ei și la demotivarea alcăturirii familiei;
– recunoașterea de către stat a cuplurilor homosexuale drept ”familie”, cu scopul de mai sus;
– adopția de copii de către cuplurile de homosexuali;
– traumatizarea și deformarea psihică a copiilor adoptați;
– manipularea ideologică, prin ”educație sexuală” a copiilor în școli, astfel încît să se nască și să se întrețină o permanentă confuzie asupra genului și rolului băieților și fetelor, viitorilor bărbați și femei;
– recunoașterea prin lege a altor deviații sexuale, precum pedofilia, incestul, zoofilia, necrofilia, care vor afecta psihic o mulțime din ce în ce mai mare de români, împingîndu-i pe calea autodistrugerii etc.
 
Toate acestea vor face praf și pulbere lumea pe care o cunoaștem! Este o certitudine de ordin biologic. Bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, om cu animal și neom cu un mort nu pot procrea. Singura modalitate de perpetuare a omului este împreunarea dintre un bărbat și o femeie. 
Mai mult decît atît, Dumnezeu, care a lăsat acest dat, ne-a oferit, în urmă cu mai bine de două milenii, și o certitudine de ordin divin în privința căsătoriei și a familiei: nunta din Cana Galileii. S-au unit bărbat cu femeie, în prezența Mîntuitorului. O subliniere a poruncii date dintr-un început: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul…!”
 
România este astăzi un punct pe harta rezistenței globale în fața flagelului neomarxist/ sexo-marxist care vizează des-ființarea familiei.
 
Acești ”progresiști” care ne țin lecții de toleranță, democrație, dragoste, implicare civică etc. etc, practicînd exact opusul a ce predică, sînt în fapt comuniști, adepți a ingineriei sociale – adică ai utopiei aplicate asupra persoanei și a comunității, pentru modelarea lor conform unei ”viziuni” fără nici un suport științific, care reclamă mai binele omenirii pînă la extinția speciei om. Ei urmăresc un singur lucru: dispariția umanității! Unii conștienți, din nebunie, alții inconștienți, din prostie.
 
A boicota Referendumul este ca și cum am asista nepăsători la incendierea propriei noastre case, cu noi și toți ai noștri în ea, de către o rudă dementă.
 
A vota împotriva modificării Constituției este ca și cum am pune și noi gaz pe foc.
 
Zilele astea este în joc ceva mai important decît proprietățile, libertatea și chiar familia noastră. Ne riscăm viața. De aici și de dincolo. Fără exagerare și fără dramatism gratuit. E o realitate. Din păcate, nu vor pieri doar proștii și lichelele, ci și oamenii normali, care înțeleg miza, dacă nu vor fi suficient de mulți încît să stingă incendiul.
 
Hai la Referendum! Votează ”DA”!
Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost