Alegerile europarlamentare, lumini și umbre

În momentul în care scriu aceste rânduri PSD e încă pe locul doi în preferințele electorale ale românilor, dar eu cred că la final, după centralizarea tuturor voturilor, PSD va cădea pe locul trei, ceea ce va fi extraordinar. Va însemna începutul sfârșitului pentru acest partid de sorginte comunistă.

PNL pe locul întâi eu zic că e mult mai bine decât USR-PLUS, alianța neomarxistă pro imigrație și pro LGBT. Să ne amintim că PNL, cu toate păcatele sale, e mult mai apropiat de valorile creștine, ale familiei naturale.

De asemenea, mă bucur că PMP a trecut pragul electoral, este cel mai pro unionist partid din România, și că ALDE al fatidicului Tăriceanu a rămas pe dinafară. UDMR a strâns iar voturile maghiarilor din România și probabil că va vota la Bruxelles așa cum i se va sugera de la Budapesta. Asta este, va fi nevoie de o prezență la vot de peste 65% ca să scăpăm de ei, până atunci trebuie să ne resemnăm cu situația.

Pro România e Ponta. Partidul va crește odată cu implozia PSD, altă situație cu care trebuie să ne împăcăm.

Acum urmează ca aleșii noștri europarlamentari să se ducă la Bruxelles și să-și înceapă activitatea, adică să se alinieze anumitor blocuri politice și să voteze. Asta înseamnă că cei de la USR-PLUS își vor da arama pe față, lumea se va lămuri repede de ce hram poartă: că sunt pro imigrație și pro LGBT. Destui dintre alegătorii lor vor fi mai mult decât dezamăgiți, ceea ce e bine pentru că alianța USR-PLUS va începe să scadă suficient cât la alegerile locale să nu mai atingă un asemenea scor. Foarte mulți dintre alegătorii lor sunt anti imigrație și pro familia naturală.

Asta înseamnă că ar fi loc pentru un partid naționalist care să reușească să treacă pragul electoral și să intre in parlamentul României. Să ne amintim că USR-PLUS a candidat sub sloganul „Fără penali și fără hoție ajungem departe!”. Dacă ar fi candidat cu un slogan de genul „Susținem imigrația musulmană în Europa și susținem căsătoriile gay!” n-ar fi avut peste 20% din voturi ci ar fi fost sub pragul electoral.

Dacă reușim să construim o soluție politică de dreapta, naționalistă și creștină vom intra cu siguranță în 2020 în parlamentul României.

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Alegerile europarlamentare, lumini și umbre”

  1. As fi preferat sa ajunga in PE un candidat care respecta valorile crestine asa cum este Peter Costea! Din pacate nu cred ca va intra nici de asta data!

  2. Sa nu ne facem iluzii: usere + plus au fost ajutati puternic sa ajunga acolo! Nu stiu daca romanii vor fi in stare pe viitorul apropiat sa aleaga formatiuni national-crestine care sa ii reprezinte! Si pana acum, pro poponari au fost destui in PE, din partea Romaniei! Se pare ca nu-i deranjeaza pe romani astfel de reprezentanti!

  3. Doamne ajuta!Eu am votat un independent.Asta e ..nici un partid nu ma convinge…deocamdata.

Comentariile sunt închise.