Personal mă număr de ceva vreme printre cei care cred că, dacă ar intra în competiția electorală prezidențială din acest an, Dan Puric ar avea șanse reale să influențeze cursul istoriei României, ba poate chiar să-l și schimbe.

Cursul actual al statului român, continuare firească a crimelor și fărădelegilor pe care s-a clădit “democrația post-decembristă” (crima noastră colectivă supremă fiind masacrarea, pe bani publici, acelor peste 8 milioane de prunci avortați după 1990) ne duce în progresie aritmetică spre talpa iadului în Neantul babilonic al Eurabiei umanist-progresiste și, la final, islamiste.

Încă s-ar putea să avem cale de întoarcere, nu pentru meritele noastre, ci pentru jertfa martirilor pentru Hristos, despre care Dan Puric știe să vorbească așa de mișcător.

Deocamdată ne dizolvăm inexorabil în haos, indiferent de toate combinațiile, șmecheriile și ingineriile gestionarilor sistemului actual, care n-au putut scoate din pălăria lor spartă altă schemă mai inteligentă decât farsa cu reciclarea “regelui neamț”.

Mai rău, de curând ni se vinde drept “progres” trecerea de la infanticid (genocid) la deicid, astfel că posedații care pretind că “salvează România” ne cer să trecem odată și pentru totdeauna de la lepădarea pruncilor la lepădarea de Hristos.

Demonism curat, minciună, putregai, haos, moarte.

Dar dacă în haosul acesta ar răsuna Cuvântul poate că neamul românesc ar mai avea o șansă. De la haos, prin Cuvânt, s-ar putea să primim șansa unui nou Început. Cel puțin noi, aceia puțini, care încă ne mai rugăm pentru izbăvirea noastră și a poporului nostru.

Ne lipsește Omul frumos, dăruit întru ale cuvântului, care să aducă din nou lumina Cuvântului în haosul și hărmălaia agorei românești.

De fapt, noi l-am întâlnit pe Omul frumos.

Nu știm însă dacă el este dispus să riște să se întâlnească cu Rostul profund al poporului creștin din țara noastră care încă merge duminică de duminică la liturghie. Dintru aceștia cred că s-ar putea găsi destui drepți pentru ca România să nu împărtășească sfârșitul Sodomei, înspre care ne împinge sistemul actual.

Dar până la zece sau mai mulți, avem nevoie mai întâi de UNUL, la alegerile prezidențiale din 2019.

Cred că unul ca Dan Puric ar putea, cu mila lui Dumnezeu, să trezească din somnul cel de moarte poporul român creștin, până acum batjocorit, manipulat, tras pe sfoară și pus să-și împletească funia cu care va fi spânzurat de cârligul corectitudinii politice made in Europe.

Evident, șmecherilor de la partidul roșu trebuie să li se dea cu flit fără discuție.

Steagul lor e roșu fiindcă e îmbibat cu sângele milioanelor de prunci avortați atunci când oamenii lor au fost “ordonatori principali de credite” la butoanele bugetului de stat.

Până nu se pocăiesc de această crimă, ca și de nenumăratele lor fărădelegi, nici nu avem ce să discutăm cu “patrioții” și “suveraniștii” de mucava roșie sau de orice altă culoare, indiferent de cât de multe ziduri de biserici pretind că au construit. Morminte văruite care au săpat mormântul neamului românesc. Deocamdată au căzut în groapa pe care singuri și-au scăpat-o. Dacă ies cumva afară, cel mai sigur este să trecem pe cealaltă parte a străzii istoriei și să ne asigurăm că avem alt sens de mers, ca să nu ne mai întâlnim vreodată cu aceste slugi viclene cu specializare avansată în încălecarea poporului și în înhămarea naivilor la căruța lui antihrist.

De va fi să mai avem un viitor, altul decât Babilonul sodomic pe care unii ni-l vântură drept “progres”, atunci nu este altă cale decât să ne lepădăm definitiv de Satana, de lucrurile lui și de lucrătorii lui și să ne întoarcem la Hristos.

De un număr de ani, Dan Puric vorbește așa de frumos și de convingător despre întoarcerea la Hristos la conferințe, simpozioane, manifestări publice din țară și străinătate.

Cine va avea cutezanța să vorbească despre această temă în campania electorală din anul 2019 va schimba cursul istoriei României. Nu trebuie să uităm că întruparea Cuvântului a schimbat cursul istoriei lumii. Oare Omul frumos, dăruit cu meșteșugul cuvântului, va cuteza să facă investiția supremă a talantului său în viitorul creștin al neamului românesc?

PS

Am scris acest text după ce am citit știrea despre vehicularea ideii unei candidaturi a lui Dan Puric la alegerile prezidențiale din acest an. Personal, de multă vreme am considerat că Dan Puric este un om dăruit cu talente potrivite pentru a permite coagularea nucleului politic al României creștine, cea scoasă la lumină de referendumul pentru familie și vârâtă iarăși în beciul istoriei de șmecherii care ne gestionează. Nu m-am mirat să aflu că și alții apreciază potențialul politic extraordinar al lui Dan Puric. Nici nu m-am mirat prea tare să aflu că o astfel de idee le-a venit (probabil în disperare de cauză) celor din PSD, un partid din care nu numai că lipsește totalmente iubirea de neam și frica de Dumnezeu, dar în care, după câte se vede, nu există absolut nicio urmă de decență și rușine.

Ar fi însă o catastrofă pentru orice creștin decent, interesat în ridicarea steagului cu cruce în politica românească, să intre în orice fel de discuții, tatonări, negocieri cu orice alte forțe politice de pe piață înainte să aibă în spate un capital politic autentic, verificat și numărat, de numărul sutelor de mii sau milioanelor de voturi. Cred că Dan Puric, chiar și fără o logistică electorală puternică în teritoriu, ar putea să mobilizeze electoratul creștin-național din România până la un nivel de mimin 1-2 milioane de voturi, posibil chiar mai mult. Și chiar dacă nu va fi să intre în cursa finală cu Iohannis (ceea ce ar risca să fie foarte periculos pentru candidatul sistemului, pus în fața unui posibil Mărășești electoral), temele unice (familia, țara, Dumnezeu, Europa nu Sodoma, desființarea pedepsei cu moartea pentru prunci și, eventual, introducerea ei pentru vânzătorii de țară, etc.) despre care doar Dan Puric ar putea vorbi cu har și convingere la alegerile prezidențiale, ar fi pilonii potriviți pe care se construiască mai târziu o uniune a creștinilor patrioți din această țară. Dacă pierdem și acest ciclu electoral, s-ar putea să ne trezim că, până la următorul, țara noastră va deveni de nerecunoscut prin importarea câtorva milioane de noi concetățeni musulmani și prin punerea la punct a unui sistem draconic de supraveghere și penalizare corect-politică a tuturor celor care nu sunt de acord cu sistemul actual, esențialmente anti-creștin și anti-național, dar perfect camuflat în socialism, liberalism și userism-plusism (+ satanism).

PPS.

Informația despre ideea candidaturii lui Dan Puric mi-a parvenit în feed-ul de pe facebook, cu sursă originară într-un articol publicat de Agenția Sputnik.