Monahul Valerian Grecu și teologul Danion Vasile – dezbatere despre mărturisirea lui Hristos și lansarea cărții „Prietenul nostru, Sfântul Vasile de la Ostrog” (2019.08.01, Okianoteca, Brașov)

În data de 1 august 2019, de la 18:30, a avut loc la Okianoteca (Mureșenilor 1, vizavi de Piața Sfatului, Brașov) dezbaterea altături de monahul Valerian Grecu și teologul Danion Vasile – despre mărturisirea lui Hristos și lansarea cărții „Prietenul nostru, Sfântul Vasile de la Ostrog”, de Danion Vasile.

Valerian Grecu este un martor și mărturisitor luminos al unui fragment de istorie însângerată a României, când „pușcăriile s-au transformat în catedrale”. El a fost închis 24 de ani în temnițele comuniste.

Mai jos, imagini și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru, voi reveni cu linkul)

Un alt clip video de la eveniment »

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost