A.U.R.: Iohannis insistă cu planul de declanșare a anticipatelor. Acest joc politic ne menține în provizorat și va avea consecințe grave

Președintele Klaus Iohannis nu a renunțat la planul de declanșare a alegerilor anticipate, forțat și nejustificat, într-un mod care îi afectează pe toți românii. De această părere este copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), Claudiu Târziu, care a declarat că nominalizarea lui Florin Cîțu în funcția de premier al României, ale cărui declarații stârnesc animozități și antipatii chiar în propriul partid, demonstrează acest fapt.

„Cîțu nu e persoana cea mai potrivită pentru a întruni voturile majorității parlamentare. Dacă Iohannis ar fi vrut un Guvern nou, ar fi trebuit să aleagă o altă persoană. Avea la îndemână mai multe nume, dar a preferat să riște cu Florin Cîțu, știind că este foarte probabil ca propunerea sa să fie respinsă de către Parlament”, a afirmat joi copreședintele A.U.R. Claudiu Târziu, în cadrul unei conferințe de presă.

Târziu a menționat că în urma deciziei Curții Constituționale, de a-l sancționa pentru că a spus public că vrea anticipate cu orice preț, Klaus Iohannis a schimbat abordarea și nu mai vorbește despre anticipate, ci acționează în acest sens.

„Atragem atenția încă o dată că acest joc politic ne menține într-un provizorat care va avea consecințe grave din punct de vedere economic – vedem involuția leului, dar și din punct de vedere al încrederii de care ar trebui să ne bucurăm în ochii partenerilor externi”, a conchis copreședintele formațiunii politice.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost