Pentru cine lucrează regimul Iohannis-Orban?

COMUNICAT

Președintele Iohannis le-a transmis românilor din diaspora să nu vină în țară pentru Sfintele Sărbători de Paști, pentru că reprezintă un risc din punct de vedere epidemiologic. Dar să trimiți români la muncă în străinătate nu este un risc, atât pentru ei, cât și pentru cei din țara de destinație?

Prin Ordonanța Militară nr. 7 (Art. 10, al. 1), cei care conduc vremelnic România permit transportul aerian al lucrătorilor din țară către terțe țări din Europa.

Pentru regimul Orban-Iohannis, să te întorci acasă, să mergi la biserică, să îți practici credința este un risc. Este indicat doar să pleci din țară și să uiți de Dumnezeu. Este indicat să stai în casă, iar economia să se ducă în abis.

Pentru acest regim, ca și pentru toate celelalte care l-au precedat din 1989 și până în prezent, este indicat să imporți legume, fructe și alte alimente din țările în care îi gonesc pe români la muncă, dar nu este indicat să sprijini agricultura românească, producătorii locali. Este indicat să cumperi materiale sanitare la suprapreț, eventual și din import, dar nu este indicat să le produci în țară. Este indicat să distrugi industria națională de farmaceutice, inclusiv institutele de cercetare-dezvoltare, precum Institutul Cantacuzino, și să imporți medicamente și vaccinuri din străinătate, dar nu este indicat să susții dezvoltarea și producția internă.

Pentru regimul Orban-Iohannis este mai important ca românii să plece din țară, iar în România să nu se mai producă nimic? De ce conducerea țării nu folosește acest context nefericit al pandemiei pentru a relansa economia națională, agricultura, lucrările de infrastructură, industria, producția națională de bunuri esențiale sau de larg consum? De ce nu vedem o oportunitate în întoarcerea românilor acasă? Sunt sectoare întregi, precum construcțiile, care de ani de zile reclamă lipsa forței de muncă. Iată că acum mulți români din diaspora sunt nevoiți să se întoarcă acasă. De ce să nu utilizăm experiența și expertiza lor pentru beneficiul întregii țări?

În fond, pentru cine lucrează regimul Orban-Iohannis?

Alianța pentru Unirea Românilor

www.partidulaur.ro


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Pentru cine lucrează regimul Iohannis-Orban?”

  1. [* Shield plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    ”Pentru regimul Orban-Iohannis, să te întorci acasă, să mergi la biserică, să îți practici credința este un risc. Este indicat doar să pleci din țară și să uiți de Dumnezeu. Este indicat să stai în casă, iar economia să se ducă în abis.”
    Așa interpretați? Au zis ei că în condiții normale nu au voie să facă așa ceva????
    Voi ÎNȚELEGEȚI GRAVITATEA situației??? Dacă vom intra în infectări accelerate, vă veți asuma răspunderea??? Care va fi răspunderea voastră??? Veți ridica din umeri și veți spune doar atât: „ne pare rău, am greșit!” Ce este atât de grav să ne retragem o singură dată din mulțime și să sperăm că ne vom reveni??? Să știți că m-ați dezamăgit profund și sper că nu iremediabil!!! Îmi place trăirea duhovnicească din Noaptea Învierii, dar anul acesta este ceva nemaiîntâlnit… Și așa cum și noi Profesorii și Elevii am fost nevoiți să suspendăm Întâlnirile din Sălile de Clasă, așa și Clerul are OBLIGAȚIA de a suspenda, în aceste vremuri grele Întâlnirile directe cu Mirenii! Există alternativele moderne! Dacă nu le acceptați atunci ÎNCHIDEȚI această pagină virtuală! Și ne vom revedea, când vom putea, ca acum 100 de ani! Punct.

  2. Baciul ungurean
    Şi cu cel german,
    Mări, se vorbiră,
    Ei se sfătuiră
    Pe l-apus de soare
    Ca să mi-l omoare
    Pe cel moldovan,
    Că-i mai ortoman
    Ş-are oi mai multe,
    Mândre şi cornute,
    Şi cai învăţaţi,
    Şi câni mai bărbaţi

Comentariile sunt închise.