Cîți oameni au murit pentru că nu au fost tratați pe timp de pandemie?

În ultimul timp, primesc tot mai multe informații care îmi confirmă o temere de la începutul instituirii stării de urgență și care mă umplu de indignare. Ele vorbesc despre nenumărate cazuri de pacienți care au murit sau au fost puși în pericol, pentru că n-au fost tratați la timp. Dacă astăzi te ia salvarea, nici un doctor nu te va trata, nu te va opera, nu-ți va aplica nici măcar o cataplasmă mai înainte de a te fi testat de coronavirus – nu o dată, ci de două, trei ori, timp de mai multe zile. Este inadmisibil! Cîte persoane au decedat în urma protocoalelor de pandemie? Și dacă testele de Covid le-au ieșit negative, au fost trecuți ca morți de coronavirus sau de alte afecțiuni? Cine răspunde pentru faptul că medicilor li s-a interzis practic să-și facă meseria, pentru care au depus un jurămînt?

Întrebări la care probabil nu vom primi niciodată răspuns. Ele însă creionează o realitate la care ar trebui să medităm. Numai așa vom putea trage concluziile necesare, astfel încât astfel de lucruri să nu se mai întîmple.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Cîți oameni au murit pentru că nu au fost tratați pe timp de pandemie?”

  1. [* Shield plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    ACEST ,,SPECTRU ,, POLITIC LIBERAL AU ,,DISTRUS ,,INTREAGA SANATATE ,,NATIONALA ,, DIN ROMANIA CU ,,COMPLICII ,, GLOBALISTILOR DE LA ,,O.M.S.,,! A CONDAMNA TOATA POPULATIA ,,ROMANIEI,, LA SUICID PENTRU UN ,,SINGUR,, TIP DE BOALA SI A INTEPARTA ,,AMBULATORIU,, PENTRU ALTE ,,MILIOANE DE PACIENTI,, CU ALTE ,,MORBIDITATI,, SUB ,,TRATAMENT,, DE INTRETINERE ESTE CATALOGAT CA ,,GENOCID,,!

Comentariile sunt închise.