Cum manipulează mass-media oficială realitatea

Toți cei ce sunt ceva mai sceptici și-și pun întrebări în legătură cu pandemia prin care trecem, cu măsurile luate de autorități sau cu știrile prezentate de mass media oficială, sunt etichetați ca fiind inconștienți, egoiști și că refuză să accepte realitatea.

Doar că e exact invers. Unii dintre noi mai și gândim, vedem realitatea cu ochii noștri și nu ne lăsăm manipulați de mass media controlată.

Încă o dovadă că avem dreptate să ne îndoim vine din SUA, unde unul din cele mai mari posturi TV, respectiv CBS, a regizat un material de știri, pentru a prezenta o situație mult mai gravă și mai dramatică de la un punct de testare a infectării cu gripă chinezească din localitatea Grand Rapids, Michigan.

Jurnaliștii de la CBS urmau să filmeze un material la clinica Cherry Medical Center, care oferea doritorilor teste de gripă. Au ajuns la locul respectiv și au observat că nu prea sunt pacienți doritori să fie testați. Normal că aia nu e știre. Cum să spună ei pe post că lumea nu e panicată și nu se înghesuie la testare? Așa că, în complicitate cu conducerea clinicii, au regizat momentul ca să fie ceva mai dramatic cerând angajaților de la clinica respectivă să se așeze la coadă și să pozeze în pacienți!

Și nu e prima încercare de manipulare a realității. Luna trecută, același post TV a prezentat un material local despre gripa chinezească pe care l-au ilustrat cu imagini dintr-un spital italian.

Vă dați seama? Asta este presa cam peste tot, dornică de senzațional, de dramă! Și cică noi trebuie să le dăm crezare. Iar autoritățile fac tot ce le stă în putință să pună botniță oricui îndrăznește să-și pună întrebări și să gândească.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost