George Simion, lider al A.U.R., este atacat mișelește la Realitatea TV

Sistemul a început să ne sesizeze forța și a trecut la atacuri ticăloase. Ventrilocii livrează minciuni sfruntate prin păpușile lor de cîrpă despre George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.). Lovind în George Simion, țintesc de fapt A.U.R.

Tomac, copilul de casă al lui Băsescu, care a trădat cauza unirii în numeroase rînduri, și Oreste, un păcălici care se pretinde jurnalist fără să fi făcut meseria asta vreodată, își permit să-l împroaște cu noroi pe George Simion.

Trebuie să fii lipsit de orice frînă morală ca să-l acuzi de filorusism pe George, care și-a dedicat o treime din viața lui de pînă acum pentru re-unirea cu Basarabia. Și unde? Taman la televiziunea unui jucător în tabăra Rusiei, Cozmin Gușă.

La fel de obraznică și ilară este minciuna despre averile pe care le-ar avea George la Chișinău – în statul artificial care l-a declarat persona non grata și care i-a interzis accesul pe teritoriul lui timp de cinci ani.

Dar să vedem și partea plină a paharului: atacurile astea arată că Alianța pentru Unirea Românilor contează deja pe scena politică.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor (n. 1973, Bacău). Preşedinte al Asociaţiei “Rost” din Bucureşti şi director al editurii omonime.

Un comentariu la „George Simion, lider al A.U.R., este atacat mișelește la Realitatea TV”

  1. Era de asteptat o reactie de acest tip; gurile acestor viermi numai tarana le poate astupa sau mai bine un glonte in gura ; trebuie facuta curatenie in Romania , de 30 de ani vrem acest lucru !!

    Răspunde

Spune-ți părerea