George Simion, lider al A.U.R., este atacat mișelește la Realitatea TV

Sistemul a început să ne sesizeze forța și a trecut la atacuri ticăloase. Ventrilocii livrează minciuni sfruntate prin păpușile lor de cîrpă despre George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.). Lovind în George Simion, țintesc de fapt A.U.R.

Tomac, copilul de casă al lui Băsescu, care a trădat cauza unirii în numeroase rînduri, și Oreste, un păcălici care se pretinde jurnalist fără să fi făcut meseria asta vreodată, își permit să-l împroaște cu noroi pe George Simion.

Trebuie să fii lipsit de orice frînă morală ca să-l acuzi de filorusism pe George, care și-a dedicat o treime din viața lui de pînă acum pentru re-unirea cu Basarabia. Și unde? Taman la televiziunea unui jucător în tabăra Rusiei, Cozmin Gușă.

La fel de obraznică și ilară este minciuna despre averile pe care le-ar avea George la Chișinău – în statul artificial care l-a declarat persona non grata și care i-a interzis accesul pe teritoriul lui timp de cinci ani.

Dar să vedem și partea plină a paharului: atacurile astea arată că Alianța pentru Unirea Românilor contează deja pe scena politică.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „George Simion, lider al A.U.R., este atacat mișelește la Realitatea TV”

  1. Era de asteptat o reactie de acest tip; gurile acestor viermi numai tarana le poate astupa sau mai bine un glonte in gura ; trebuie facuta curatenie in Romania , de 30 de ani vrem acest lucru !!

Comentariile sunt închise.