Libertatea cetățeanului vs. ”educația sexuală” și obligativitatea vaccinării

George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a făcut aseară o excelentă transmisiune live în ceea ce ar putea fi numită deja televiziunea A.U.R. (doar pe Facebook și Youtube, deocamdată) despre libertate – una dintre valorile fundamentale ale partidului – și despre primejdia în care o pun politicienii mainstream.

Libertățile noastre au fost îngrădite în mod îngrijorător în cacealmaua Covid – 19 și, profitînd de faptul că atenția era la ”pandemie”, Parlamentul s-a gîndit să ne taie și libertatea de a ne educa după propriile conștiințe copiii, precum și să ne oblige să ne vaccinăm, cu consecințe nu doar morale, ci și asupra sănătății noastre.

Aseară, George Simion a întrebat cîțiva lideri de opinie și specialiști cum trebuie să reacționăm față de așa-zisa ”educației sexuală” – în fapt o combinație explozivă de ideologie de gen, promovare a perversiunilor sexuale de la vîrste mici, îndeamn la avort și propagandă a homosexualității – și la faptul că Statul intenționează să dispună după bunul plac de corpurile noastre, prin obligativitatea vaccinării.

Au răspuns convingător părintele Vasile Antonie Tămaș din Covasna, jurnalistul Mihai Șomănescu de la ActiveNews, avocatul româno-american Peter Costea, lider al Alianței Familiilor din România, Bogdan Stanciu, președintele ProVita București și medicul Anca Nițulescu, de la Asociaţia Pro Decizii Informate.

Vă invitaăm să urmăriți această emisiune, care este una lămuritoare pentru subiectele aduse în discuție, subiecte care preocupă o largă majoritate de români.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost