Ziua drapelului național

Dragi prieteni,

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) vă cheamă din nou în stradă: vineri, 26 iunie a.c., între orele 19.00 și 21.00, la monumentul ”Aripi” de la Casa Presei. De data aceasta nu pentru un protest, ci pentru a sărbători Ziua Drapelului Național.

Tricolorul este simbolul identității, libertății și afirmării noastre, a românilor, în lume. Tricolorul a fost înălțat pe jertfele de singe ale strămoșilor noștri, care au luptat pentru indenpendeța țării, și a fost apărat de toți acei viteji care nu și-au precupețit viața în toate războaiele care au urmat. Tricolorul a acoperit România Întregită în 1918. Tricolorul a fost cel mai scump odor al luptătorilor din rezistența anticomunistă armată din 1946 – 1962. Tricolorul va fi sus, tot mai sus atîta vreme cît vom fi în stare să le urmăm exemplul acestor înaintași.

Iată de ce am ales să-l celebrăm, așa cum se cuvine, în preajma unui monument care semnifică sacrificiul părinților, bunicilor și străbunicilor noștri pentru cele patru valori cardinale pe care le-a asumat și A.U.R.: Familia, Națiunea, Credința și Libertatea.

Vă așteptăm alături de noi, cu steaguri tricolore, bucurie și sentimente de frățietate. Uniți sub tricolor!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost