Creștini, e timpul pentru politică!

Este momentul să ne implicăm politic. Vine vremea, și acum este, ca cei ce simt românește să facă politica acestei țări – prea mult timp făcută de trădători și hoți. Prea multe decizii majore au fost luate în interesul unor găști mafiote. Prea mult a fost România jefuită de o tagmă de nemernici. Prea multe avuții ne-au furat inși fără scrupule ce-și zic parlamentari, guvernanți, clasă politică, „băieți deștepți”, „grup de la Monaco” și alte nume pompoase, ei toți nefiind în realitate decât hoți și impostori.

Este timpul ca laicatul creștin, mirenii din Biserică, românii cinstiți cărora le pasă – și tuturor ar trebui să le pese – să se preocupe de politică.

Este vremea să lăsăm deoparte păguboasa atitudine „nu mă bag, îmi văd de viața mea” și să susținem o nouă clasă politică, una din rândul nostru. Una care să redea României și românilor dreptatea, demnitatea și identitatea, suveranitatea, bunăstarea și locul ce li se cuvin.

E cazul să renunțăm la așteptarea unui mult-visat lider politic mesianic, a unui salvator imaginar pe cal alb, cu profil hagiografic și înzestrări utopice, și să susținem oameni reali, dintre noi, care să ne afirme principiile, credința și cauzele comune.

Oameni care să se opună, din poziții de decizie, obligativității vaccinării (nu vaccinării ca atare, ci celei forțate discreționar, fără informare), totalitarismului pandemist (cerând responsabilitate, dar fără abuzuri, abordare științifică medical-corectă, nu la comandă politică), experimentelor nocive cu antene 5G (cerând informare publică științifică corectă), ideologiei lgbtrans-gender (compasiune umană – cu siguranță, da; diktat ideologic al stângii radicale – nu!), educației sexuale în școli (nu! sexualizării precoce și pervertirii copiilor), demantelării sistemului de educație (prin scoaterea unor discipline din planul-cadru și alte măsuri dezastruoase), globalismului nivelator (cooperare internațională echitabilă într-o Europă a națiunilor suverane – da; colonizare și spoliere economică – nu!), jefuirii resurselor naturale (păduri, gaze naturale, petrol, aur, cupru etc. – dar aplicând în interes național programul Apă, Hrană, Energie) și oricăror alte agresiuni care au venit sau nu vor întârzia să vină peste noi.

Oameni din Biserică și care să apere Biserica!

Este încă posibil să alegem reprezentanți dintre noi. Avem încă această libertate, dar nu știm cât timp o vom mai avea.

Nu va veni niciun Constantin cel Mare sau Ștefan cel Sfânt ca să ne scoată din criza demografică, economică, morală, educațională și instituțională, din marasmul în care ne adâncim pe zi ce trece, cu fiecare guvernare care trece (căci guvernările se succed, dar răul făcut rămâne). Nici nu va apărea vreun tătuc providențial care să îndrepte răul moral pe care-l vor face, dacă vor ajunge la putere deplină, neo-marxiștii corecți politic, lgbt-iști gen (-der) USR.

Noi singuri trebuie s-o facem, cu rugăciune și nădejde în Dumnezeu și Maica Domnului, pentru ca România să devină cu adevărat grădina ei așa cum ne dorim.

Așa să ne ajute Dumnezeu, fără Care nimic nu putem face.

 

Andrei Dîrlău

______________________

Apelul este susținut de:

Mihail Albișteanu

Demostene Andronescu

Radu Baltasiu

Corneliu Berari

Răzvan Bucuroiu

Sorin Ester

Dragoș Geamănă

Sorin Lavric

Nicolae Mărgineanu

Marcel Petrișor

Șerban Dimitrie Sturdza

Claudiu Târziu 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost