Cazul Șoșoacă

Până de curând, „naționalista” Șoșoacă era o susținătoare înflăcărată a neomarxiștilor pluseriști.

Așa cum s-a poziționat în ultimele luni, AUR este un partid anti-sistem tipic. Atenție, însă: anti-sistem nu înseamnă anti-lege, nu înseamnă anti-bun simț și nu înseamnă anarhie. Or, comportamentul doamnei Diana Ivanovici-Șoșoacă după ce a fost aleasă în Parlamentul României tocmai aceasta denotă – un dispreț total față de lege, față de bun-simț, față de colegii de partid și față de colegii din Parlament. Doamna Ivanovici-Șoșoacă nu are respect pentru regulile democratice, pentru instituția în care a fost aleasă și implicit pentru alegătorii care i-au acordat votul lor. Căci ei sunt exact opusul a ceea ce s-a dovedit a fi doamna Șoșoacă, de când s-a văzut în Parlament: oameni simpli, a căror voce a fost ignorată complet, de 31 de ani, de toate celelalte partide.

Nu ca să facă scandal în plen au votat-o ei, nu ca să-și pună poalele în cap și să zbiere ca la ușa cortului, jignind deopotrivă adversari politici și colegi de partid. Votanții AUR au bunul simț specific neamului românesc dintotdeauna, iar mahalagismele și țățismele de orice fel le repugnă. Oamenii aceștia vor să li se apere drepturile în mod ferm, dar nu cu strigături, cu chiuituri și cu lăutari prin crâșme. Căci asta a făcut doamna Șoșoacă: a confundat Parlamentul, forul suprem al națiunii române, cu o crâșmă de cartier unde cine urlă la mai tare la ospătar e și primul servit.

Oameni buni, voi, cei care ați crezut în doamna Șoșoacă și poate încă mai credeți, știți în cine v-ați pus, de fapt, speranța? Știți cine este cu adevărat doamna Șoșoacă? O femeie fără Dumnezeu, care mai an numea Biserica Ortodoxă Română „o instituție mai dezastruoasă ca statul român”, care râdea de „popi” și de pelerinajele la sfintele moaște, iar astăzi poartă basma la biserică și își face cruci peste cruci, ca să arate cât de „creștină” este. O femeie care până mai an era cea mai mare adulatoare a stângii neomarxiste și care îndemna lumea „votați USRPLUS pentru copiii voștri”, iar acum nu mai prididește cu acuzațiile la adresa neomarxiștilor pluseriști.

„Credincioasa” ortodoxă Șoșoacă, pe vremea când era mai „liber-cugetătoare” decât Ion Iliescu.

Aceasta este adevărata Șoșoacă, o politiciană care a ajuns în Parlament profitând de bună-credința și de bunătatea creștină de a-i ierta trecutul agitat dovedite de oamenii din AUR, precum George Simion sau Claudiu Târziu, pe care azi ea îl jignește. Nu există în dicționar un corespondent feminin pentru cuvântul „fariseu”, dar, dacă ar fi să fie adăugat, ar fi însoțit, cu siguranță, de fotografia liber-schimbistei Șoșoacă.

Mișcarea pe care am început-o va merge înainte, oameni buni. Pentru că ea nu este nici Șoșoacă, nici Simion, nici Târziu și nici Lavric. Ea sunteți voi, românii cinstiți, dar umiliți și ignorați de ceilalți politicieni din România. Și voi sunteți un tăvălug care nu poate fi oprit de nimeni și de nimic.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cazul Șoșoacă”

  1. Dar pentru AUR notorietatea si banii d nei avocat au fost suficiente cand i au acceptat candidatura pe primul loc, la Iași – asta ramâne.
    Diana Șoșoacă a profitat de ocazie; si fiecare a caștigat cate ceva. Pana acum dansa n a stiut sa fie mai mult expert in probleme juridice decat politician.

Comentariile sunt închise.