Fermierii sunt din nou în stradă. Votați despăgubirile de secetă!

Fermierii români pichetează, luni, sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), în semn de protest față de neincluderea în bugetul de stat pentru acest an a sumelor necesare pentru acordarea despăgubirilor de secetă.

Protestul este organizat de Asociația Forța Fermierilor.

„Asociația Forța Fermierilor organizează al doilea pichet la sediul Ministerului Agriculturii. Conform autorizației primite pentru protestul de astăzi, maxim 40 de persoane se vor afla în fața MADR în intervalul orar 14:00 – 20:00 pentru a solicita clasei politice susținerea agriculturii prin alocarea prin bugetul de stat a despăgubirilor de sectă promise de ministrul Adrian Oros”, au anunțat organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Este cea de-a doua pichetare organizată de membrii Asociației Forța Fermierilor după ce săptămâna trecută, joi, în aceleași condiții, a fost organizată o primă manifestare în semn de protest pentru nealocarea sumelor necesare pentru plata despăgubirilor de secetă.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost