Parlamentarii AUR au depus un amendament pentru eliminarea purtării măștilor în spații publice deschise

Parlamentarii AUR au depus un amendament care ar limita purtarea măștilor la spațiile închise și instituțiile publice, potrivit unui anunț postat, luni, pe pagina de Facebook a partidului AUR.

Potrivit sursei citate, proiectul de lege care obligă la purtarea măștii în spațiile publice deschise a ajuns la Comisia Juridică.

„Legea care obligă la purtarea măștii în spațiile publice deschise a ajuns la Comisia Juridică. Parlamentarii AUR au depus un amendament care ar limita purtarea măștilor la spațiile închise și instituțiile publice.

Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern”, a anunțat, pe Facebook, partidul AUR.

Nu am intrat in Parlament pentru a promova personaje ci pentru a promova idei și principii, se subliniază în anunț.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Parlamentarii AUR au depus un amendament pentru eliminarea purtării măștilor în spații publice deschise”

  1. Corect , cunosc din practica , situatii in tribunale , cand ce spune judecatorul , procurorul sau avocatul , nu este clar si nu se aude foarte bine privind inreg. audio a sedintei de instanta tocmai datorita purtarii mastii. Macar in instantele de judecata sa se gaseasca o alta solutie privind purtarea mastii si inregistarea corecta a exprimarii partilor in actul procesual pe actul de sedinta.

Comentariile sunt închise.