Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre amendamentul la Codul Penal: Astfel de concepte inventate pentru a servi agendei neomarxiste nu au ce căuta în legislația noastră. AUR a votat împotrivă

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat că partidul AUR nu a votat amendamentul privind modificarea articolului 369 din Codul Penal, care prevede sancțiunile aplicabile în cazul „incitării la ură, violență sau discriminare”, considerând că astfel de prevederi care servesc agendei neomarxiste nu au ce căuta în legislația României.

„Conceptul progresist al „genului” a fost votat astăzi în Senat de toate partidele, cu excepția Alianței pentru Unirea Românilor, pentru a fi introdus în Codul Penal, în cadrul articolului 369, care prevede sancțiunile aplicabile în cazul „incitării la ură, violență sau discriminare”.

Genul sau identitatea de gen reprezintă o noțiune extrem de controversată, un instrument și pretext al stîngii radicale, conform căruia o persoană se poate identifica, oricînd și chiar simultan, cu unul sau mai multe „genuri” (închipuite), diferite de sexul biologic și natural.

Senatorii Alianței pentru Unirea Românilor au votat împotriva acestei modificări legislative, întrucît considerăm că astfel de concepte inventate pentru a servi agendei neomarxiste nu au ce căuta în legislația noastră”, a declarat, luni, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că Senatul României a votat, luni, un proiect de lege privind modificarea Codului Penal, în așa fel încât orice opinie poate să fie considerată ca incitare la ură și la discriminare și pedepsită cu închisoare de până la 3 ani.

Partidul AUR a fost singura formațiune politică care s-a opus și nu a votat acest proiect de lege.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, despre amendamentul la Codul Penal: Astfel de concepte inventate pentru a servi agendei neomarxiste nu au ce căuta în legislația noastră. AUR a votat împotrivă”

  1. Românii au ales să stea acasă atunci, la Referendumul pentru familie. Acum stau acasă siliți de ”pandemie”. În continuare votează Uniunea Sodomizați România și președintele trădător Johannis…

Comentariile sunt închise.