UPDATE: Tânăr de 35 de ani din Vaslui, decedat la mai puţin de 48 de ore după rapel. Soț și soție din Prahova, morți după ce s-au vaccinat cu Pfizer

ACTUALIZARE ORA 14: 30

Două persoane, soț și soție, din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, unde au și decedat, imediat după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, imediat după vaccinul Pfizer, femeia a leșinat chiar la spital. Medicii au stabilizat-o, iar după o oră și jumătate, a fost trimisă acasă. Din acel moment, starea ei s-a înrăutățit. Aceasta nu a mai mâncat până pe 6 martie, când familia a chemat ambulanța.

Femeia a fost dusă la Spitalul Județean din Ploiești, unde a ajuns la secția de Terapie Intensivă. La fel și bărbatul acesteia, a cărei stare de sănătate s-a deteriorat rapid.

Femeia a murit pe data de 18 martie, iar soțul ei, pe 19 martie.

Știrea inițială

Un tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui, a decedat la aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-covid, anunță Agerpres, citată de R3Media.

Potrivit sursei citate, tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, pentruAgepres,, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă.

Sursa citată nu menționează despre ce vaccin este vorba.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE: Tânăr de 35 de ani din Vaslui, decedat la mai puţin de 48 de ore după rapel. Soț și soție din Prahova, morți după ce s-au vaccinat cu Pfizer”

Comentariile sunt închise.