Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: În România nu există antisemitism, românii au protestat împotriva restricțiilor, nu a evreilor. Este o falsă problemă, pe care autoritățile o folosesc pentru a masca problemele adevărate ale țării

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că, deși în România nu există o problemă cu minoritățile, se încearcă o asociere între proteste și antisemitism, astfel încât să se deturneze atenția de la problemele reale ale țării.

„Românii au ieșit în stradă să protesteze împotriva restricțiilor, împotriva unui Guvern care se dovedește incompetent.

Nu au ieșit să protesteze împotriva evreilor, ca să fie considerați antisemiți. În România, nu există o problemă antisemită. În România nu există nicio problemă cu minoritățile. România este un exemplu de bune relații cu minoritățile. Este considerată așa de toate instituțiile internaționale relevante pe această tematică. Nu o spunem doar noi (…)

De ce să deturnezi atenția de la problemele reale către o falsa problemă, ideologică, alimentând-o cu tot felul de scenarii false, bazate pe nimic?

În România nu există antisemitism. Este o falsă problemă, pe care autoritățile o folosesc pentru a masca problemele adevărate ale țării”, a spus liderul AUR, Claudiu Târziu.

Acesta a precizat că obrăznicia de a numi AUR partid neo-fascist trebuie plătită în instanță, de către acel representant al guvernului, care și-a permis să scoată prostia asta pe gură, domnul Muraru (Alexandru Muraru-n.red).

Partidul nostru nu este nici neo-fascist, nici antisemit, nici xenofob, nici extremist, a subliniat liderul AUR, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: În România nu există antisemitism, românii au protestat împotriva restricțiilor, nu a evreilor. Este o falsă problemă, pe care autoritățile o folosesc pentru a masca problemele adevărate ale țării”

  1. Corect , dar exista o zicala romaneasca care spune ” hotul striga primul hotii ” , avand in vedere amploarea mediatica internationala si romana , privind asa zisa ” xenofobie ” a poporului roman , nu este greu de inteles un simplu fapt , actiunea financiara mondiala , privind ” corona virus ” , declansata la nivel mondial de anumiti finantisti mondiali ai etniei in cauza , nu si-a atins scopul sau este pe cale sa nu isi atinga scopul , atunci logic ca in orice conflict , trebuiesc cautati ” vinovatii ” alesii de catre ei , unul dintre criterii este acum ” xenofobia ” poprului roman , presupun ca la altii va fii ” nazismul ” , ” rasismul ” , etc,dupa caz si prestatie natinala Fiecare STAT care se impune noii ” ordini mondiale ” , va avea eticheta sa , orice analist de cel mai redus nivel fara diplome universitare mondiale ,care a trecut cel putin printr-un curs de analiza informatiei poate preciza aceste simple evenimente. restul este numai circ, media SI INTERNET , scopul este totusi altul , noua asa zisa ” revolutie mondiala ” si schimbarile politice din state care inca nu sunt ” asezate ” , ca la Marx cu socialismul ,O NOUA DOCTRINA MASCATA SUB O FALSA EPIDEMIE GLOBALA cu respect

Comentariile sunt închise.