UPDATE. Parlamentari AUR, la ministrul de Interne, Lucian Bode. Co-președintele AUR, George Simion: Mai mulți minori din Brăila au fost bătuți de trupele de jandarmi. Cerem măsuri rapide

ACTUALIZARE ORA 10:50
Co-președintele AUR, George Simion, a vorbit, înainte de întâlnirea de la MAI, despre abuzurile comise în noaptea de marți spre miercuri, la Brăila, când potrivit unor imagini apărute în spațiul public mai mulți minori au fost agresați de jandarmi.
Deputatul George Simion solicită verificarea acestor fapte și măsuri rapide.
Știrea inițială
O delegație AUR, condusă de co-președinții George Simion și Claudiu Târziu, s-a deplasat, miercuri, dimineața, la Ministerul de Interne, urmând să intre la discuții cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

Printre solicitările anunțate de George Simion se află eliminarea obligativității purtării măștii în spațiul public.

 

Reamintim că Jandarmeria Brăila anunţă demararea unei anchete interne, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un minor lăsat într-o baltă de sânge.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost