Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Revolta străzii e văzută de liderii monstruoasei coaliții guvernamentale ca o manifestare extremistă, ci nu ca o reacție firească a românilor cărora le-a ajuns cuțitul la os

Liderii monstruoasei coaliții guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR, premierul Cîțu, președintele Iohannis, țuțării lor din presă și închipuiții ”influensări” de pe rețelele sociale au un singur răspuns la criza adîncă și multiplă în care se află societatea românească, anume să-i numească extremiști pe toți cei care le critică actul de guvernare, a spus, marți, co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Cînd USR-PLUS protesta în stradă, acest fel de avertisment al societății civile era lăudat, iar exponenții mișcării erau tămîiați prin presă și în intervențiile unor ambasadori străini. Acum, cînd AUR își respectă promisiunea de a fi mereu de partea românilor și, fără a organiza vreun miting, susține prin prezența membrilor și liderilor lui protestele, este considerat extremist, a subliniat liderul AUR.

„Liderii monstruoasei coaliții guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR, premierul Cîțu, președintele Iohannis, țuțării lor din presă și închipuiții ”influensări” de pe rețelele sociale, cu susținerea unor ambasadori străini care își depășesc atribuțiile și prin asta ofensează poporul român, au un singur răspuns la criza adîncă și multiplă în care se află societatea românească: cei care le critică actul de guvernare sînt EXTREMIȘTI (mă rog, cu variațiile: teroriști, fasciști, huligani de galerie etc).

După un an de restricții tembele, de măsuri ineficiente și contradictorii, de declarații halucinante și iresponsabile, de hotărîri care au băgat țara în faliment și pe români în depresie, revolta străzii e văzută drept o manifestare EXTREMISTĂ, nu o reacție firească a românilor cărora le-a ajuns cuțitul la os.

Cînd USR-PLUS protesta în stradă, acest fel de avertisment al societății civile era lăudat, iar exponenții mișcării erau tămîiați prin presă și în intervențiile unor ambasadori străini.

Acum, cînd AUR își respectă promisiunea de a fi mereu de partea românilor și, fără a organiza vreun miting, susține prin prezența membrilor și liderilor lui protestele, este considerat EXTREMIST.

Metoda compromiterii opoziției sub etichete infamante și, astfel, prin desprinderea ei de bunul simț comun este veche și aplicată mereu de regimurile totalitare.

De cîte ori veți vedea pe cineva strigînd ”EXTREMIȘTII!” să fiți convinși că acela este extremist. Iar în cazul monstruoasei coaliții nu este o părere, ci o certitudine.

Urmăriți declarațiile publice ale liderilor ei, ale premierului și președintelui României, sub comanda căruia stau toți, și vă va deveni clar cît dispreț au pentru români, cîtă nepăsare pentru viețile noastre, cîtă obtuzitate ideologică și cîtă disperare pentru a se menține la putere cu orice preț. Toate acestea sînt semnele clare ale unei mentalități totalitare, ale extremismului politic și ale unei dictaturi în proces de instaurare.

Mi-am cîntărit bine cuvintele. Nu mai am însă nici o îndoială că acest regim este unul profund dăunător românilor. Ultima dovadă, dacă mai era nevoie de una, este campania ticăloasă contra AUR, pe care îl vrea eliminat din viața politică. Singura opoziție reală trebuie eliminată, sub acuzația de… EXTREMISM! Sper din tot sufletul ca românii să nu permită așa ceva. Și să măture rapid de la putere monstruoasa coaliție”, a scris, marți, pe Facebook, co-președintele AUR, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Revolta străzii e văzută de liderii monstruoasei coaliții guvernamentale ca o manifestare extremistă, ci nu ca o reacție firească a românilor cărora le-a ajuns cuțitul la os”

  1. Marea majoritate a românilor l-au instalat pe acest lingău de Claun Johannis la putere și pe useriștii săi dornici să sodomizeze România. Aceiași români de asemena au boicotat cu nonșalanță Referendumul pentru familie…

Comentariile sunt închise.