Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Basarabia are nevoie de reunificare ca să supraviețuiască, iar România are nevoie de Basarabia ca să se reînsuflețească

Marele miracol al reunificării este posibil, să credem asta, iar împreună vom fi mai puternici, a declarat, sâmbătă, la Chișinău, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, în cadrul unei conferințe de presă.

Basarabia are dreptul să se întoarcă la țara mamă, basarabenii au dreptul la o viață decentă. Lucrurile acestea pot fi realizate numai prin atingerea idealului Unirii, a subliniat liderul AUR.

„Basarabia are nevoie de reunificare ca să supraviețuiască, iar România are nevoie de Basarabia ca să se reînsuflețească.

În Basarabia s-a păstrat mai curat sufletul românesc, aici oamenii sunt mai deschiși, cu zâmbetul pe buze, cu sentimente frățești adevărate, mai puțin atinși de acest flagel al închipuirii și al prefăcătoriei care face jocurile în mai multe colțuri ale lumii, și bineînțeles că și la București.

Avem nevoie unii de alții, fraților, ca să ne întărim. Nu vom fi mai slabi, vom fi mai puternici. Înțelegeți asta pentru totdeauna!”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, reunificarea nu este o flamură falsă, fluturată din când în când în scop electoral.

„Nu avem aici neapărat un electorat masiv unionist, dar avem un electorat nereprezentat în Parlamentul de la Chișinău. Să știți că nici dincolo de Prut nu avem electorat care să susțină proiectul reunificării pentru că propaganda de ani și ani este împotriva acestui ideal. Noi vrem să vă spunem că e posibil. De ce credem asta? În cazul AUR s-a înfăptuit un mic miracol prin intrarea noastră în Parlament anul trecut, în condițiile în care mai nimeni nu ne dădea nicio șansă. Dacă acest mic miracol a fost posibil, să credem că e posibil și marele miracol al reunificării”, a explicat senatorul Claudiu Târziu.

Evenimentul a fost organizat, la Chișinău, în contextul în care, sâmbătă, 27 martie, la 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România, s-a lansat partidul AUR în Republica Moldova. De asemenea, tot sâmbătă, a fost inaugurat biroul parlamentar al deputaților George Simion și Boris Volosatîi.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Basarabia are nevoie de reunificare ca să supraviețuiască, iar România are nevoie de Basarabia ca să se reînsuflețească”

  1. Atâta timp cât România vrea ”valori europene” , ”genuri fluide” și ”drepturi” din deviații sexuale și avortul ca ”drept” al femeii, cum să dorească Basarabia unirea cu România, să fie și ei siliți la a adera la astfel de ”valori europene”?

Comentariile sunt închise.