Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), fără mască și fără distanțare socială, la o acţiune de împădurire în judeţul Sibiu

Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că a participat la o acțiune de împădurire în județul Sibiu, din fotografiile care au însoțit postarea observându-se că în cele mai multe dintre poze a fost surprinsă fără mască și fără să respecte distanțarea socială.

Fără măști sunt și voluntarii PNL Sibiu prezenți la eveniment, după cum se poate observa în imagini.

În tot acest timp, potrivit restricțiilor dictate de coaliția de guvernare, copiii sunt obligați să poarte mască la orele de sport, la locurile de joacă, în parcuri, etc.

„O zi de primăvară în aer liber, între prieteni și cu gândul la natură – asta au pregătit pentru astăzi neobosiții voluntari PNL Sibiu, Echipa Galbenă, împreună cu Ocolul Silvic Tălmaciu și Primăria Tălmaciu.

Nu departe de oraș, pe dealurile de la poalele Munților Lotrului, am participat la plantarea a 1300 de puieți de gorun și pin – parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiția să îndeplinească: 40% suprafață împădurită.

Am avut astăzi alături sibieni al căror atașament pentru comunitate și pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat nu o dată. I-am însoțit deseori în misiunile lor la instituțiile de ocrotire socială, în acțiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare. “Fii bun ori de câte ori este posibil” – spunea cineva. Ei bine, este posibil mereu!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Sursa foto: Raluca Turcan/Facebook

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), fără mască și fără distanțare socială, la o acţiune de împădurire în judeţul Sibiu”

Comentariile sunt închise.