Dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune cu ajutorul PROSTULUI MAJORITAR, în special a celui „cu școală”!

Prostul majoritar, fie el fără școală, fie el cu studii superioare, este ținta manipulării globale și un „actor” principal în strategia de impunere a noului tip de comunism: progresismul neomarxist.

Având în mâini o mare parte a presei globale, deținând imperii financiare, controlând o bună parte a factorilor politici, promotorii noii ideologii, care infectează lumea de câteva decenii, vor o Nouă Ordine Mondială condusă de un Guvern Global, aflat în subordinea lor.

Deja libertatea cuvântului a devenit o mare problemă sub asediul așa numitei corectitudini politice. Identitatea națională, familia, valorile tradiționale, moralitatea, până și biologia, toate au devenit „nefrecventabile” și „incorecte politic” pentru apologeții noii lumi care ni se pregătește.

Ironic vorbind, culmea evoluției speciei umane (din punct de vedere cultural și biologic), în accepțiunea progresiștilor occidentali, pare să fie bărbatul sau femeia de culoare, gay și de credință islamică!

Revenind la prostul majoritar, din ale cărui specii cea mai periculoasă este PROSTUL CU ȘCOALĂ și cu inițiativă, trebuie să subliniem că una dintre trăsăturile principale care îl definesc este aceea că el, prostul cu școală, nu crede în conspirații: nici globale, nici locale. El nu crede că ar putea să existe forțe globale care urmăresc controlul întregii planete sau măcar a unei părți din aceasta…

Pentru acesta, este irelevant faptul că întreaga istoria a civilizației umane este bazată pe un șir lung și interminabil de intrigi și conspirații, pe acte abominabile săvârșite de puternicii momentului împotriva celor care li s-au opus, pe dictatură și sclavie, pe distrugerea identității culturale a celor ocupați.

Prostul majoritar, chiar dacă descoperă că în toate epocile au existat lideri politici și militari care s-au visat stăpânii întregii lumi cunoscute și care, în numele acestei viziuni, au provocat războaie dezastruoase, nu crede că și astăzi este la fel, că și astăzi există nebuni cu multă putere care se visează Stăpânii Planetei și care, în numele acestei viziuni, sunt dispuși să arunce lumea în haos pentru a-și atinge obiectivele.

Ce nu înțelege prostul majoritar? El nu înțelege că, astăzi, procesul de cucerire a lumii nu se mai face cu sabia, ca pe vremuri, ci cu ideologia politică și culturală, cu manipularea media, cu ONG-uri plătite să o implementeze în mai toate societățile, cu acapararea resurselor materiale.

Prostul majoritar este atât de orb încât devine chiar el soldat în armata celor care, în final, îl vor băga într-o colivie de aur. Pentru că granițele imperiului global vor fi aurite, ca și fiecare casă în care sclavii vor locui.

Da, nu va exista libertatea cuvântului (pe care prostul majoritar nu o înțelege cu adevărat), se vor pierde identitățile culturale, se vor arunca în aer valorile morale, omul va fi adus la stadiul de accident al evoluției darwiniste, lipsit de orice sacralitate, dar, în compensație, prostul „cu școală” va avea confort material, bani de concedii, drept la promiscuitate sexuală garantat prin lege, posibilitate de afirmare în corporațiile ocupantului și alte avantaje, un pachet suficient de atrăgător ca să fie mulțumit și să considere că are o viață OK, muncind vesel spre folosul stăpânilor.

O viață „bună” pentru a cărei „stabilitate” va lupta alături de ocupantul globalist împotriva tuturor celor care o pun sub semnul întrebării!

De aceea, subliniez: dacă dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune, ea se va impune cu ajutorul Prostului Majoritar, în special a celui „cu școală”!

(Text preluat de pe Facebook)


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune cu ajutorul PROSTULUI MAJORITAR, în special a celui „cu școală”!”

  1. Indiferendul este personajul predominant. Spectatorul care se declară ”imparțial” în chestiuni esențiale.

Comentariile sunt închise.