Senatorul Claudiu Târziu: Nu AUR este vizat de operațiunea „antisemitismul la români”, ci România însăși

România este victima unei operațiuni speciale de compromitere, pusă în aplicare de înalți demnitari ai statului român, a afirmat luni, 29 martie, în plenul Senatului, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

De la tribuna Parlamentului, senatorul Târziu a declarat:

„România este victima unei operațiuni speciale de compromitere, care este desfășurată de forțe mai mult sau mai puțin vizibile, o operațiune care dorește să transforme statul român într-un stat xenofob, rasist și antisemit.

O operațiune care, în acest sens, a luat drept primă țintă partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

AUR este acuzat, de la cel mai înalt nivel, că este un partid neofascist și antisemit.

Precizez, dacă ar fi fost vorba doar despre acest partid, pe care îl reprezint, nu aș fi luat cuvântul în ședința noastră, dar cred că ținta finală este țara și țara trebuie apărată.

De fapt, prin această operațiune, noi suntem puși în conflict cu comunitatea internațională, care apără anumite valori și principii. Noi, ca țară. Bineînțeles și noi ca partid, AUR.

De asemenea, aș mai preciza că un partid care are prevăzută în doctrină și programul politic drept valoare cardinală CREDINȚA CREȘTINĂ, nu poate fi și nu este un partid rasist, xenofob și antisemit.

Niciuna dintre acțiunile noastre politice publice, niciun document programatic al nostru nu arată că am fi astfel.

Mi se pare extrem de grav că persoane care dețin funcții înalte în statul român vehiculează astfel de aserțiuni, astfel de calomnii, împotriva AUR și, deci, a României. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este a patra forță politică în România, este un partid parlamentar iar, dacă în Parlament, a pătruns un astfel de partid care merită pus la stâlpul infamiei înseamnă că și România trebuie pusă la stâlpul infamiei. Ceea ce este de neacceptat!

În concluzie, noi considerăm, în calitate de reprezentanți ai AUR, că orice persoană care acuză în mod gratuit și nefondat orice formațiune și orice persoană de antisemitism, rasism și xenofobie se face vinovată, la fel de vinovată, ca o persoană care dovedește antisemitism, xenofobie și rasism”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu: Nu AUR este vizat de operațiunea „antisemitismul la români”, ci România însăși”

  1. Corect , a inceput cu asa zisul caz ” Maia Morgenstein ” , anchete televizate , agentii de media pentru operatiunea declansata au inceput actiunea, sincer sa fiu , pacat de pionul in cauza , o doamna actrita , cu un real talent si o valoare a teatrului roman. Dar fiecare oaie paste iarba care a pascut-o asa cum spune un vechi proverb romanesc. Se pare ca inca ciobanul nu stie oile din turma sa. .

Comentariile sunt închise.